14.10.2016  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Kemp & Lauritzen snupper sin nye direktør fra Lindpro

Den nuværende Lindpro-CEO Peter Kaas Hammer bliver ny adm. direktør i Kemp & Lauritzen.

Den tekniske installationsentreprenør Kemp & Lauritzens nye CEO bliver den nuværende adm. direktør i den el-tekniske installationsvirksomhed Lindpro, Peter Kaas Hammer.

Han tiltræder senest den 1. oktober 2017, og Kemp & Lauritzens direktion kommer herefter til at bestå af Peter Kaas Hammer og CFO Tue Sjøntoft.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Han (Peter Kaas Hammer, red.) forstår virksomheden, værdierne og hvor vi skal hen med Kemp & Lauritzen i de kommende år”, siger bestyrelsesformand, Boris Nørgaard Kjeldsen, i en pressemeddelelse.

Vokseværk
Peter Kaas Hammer kommer til en koncern, der de seneste år er vokset både ved organisk vækst og ved en række opkøb, især med overtagelsen af installationsfirmaet Glenco tilbage i 2011.

Peter Kaas Hammers primære ledelsesopgave bliver at fortsætte virksomhedens rejse mod at blive en endnu mere kundevendt og tværfaglig organisation, der samler alle kompetencer i ét samlet servicetilbud, lyder det i pressemeddelelsen.

Hos Lindpro slikker man sårene:

”Bestyrelsen forstår og respekterer den beslutning, men vi er naturligvis kede af, at han har valgt at forlade Lindpro,” siger bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen, der sammen med resten af Lindpros bestyrelse har iværksat en søgeproces efter en ny adm. direktør.  

- JKK

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere