25.03.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Kemp & Lauritzen vil fokusere på Danmark

2019 var et godt år for Kemp og Lauritzen. Nu skærpes det strategiske fokus på Danmark.

Mens coronakrisen sender lange skygger ind over erhvervslivet og dermed også de store teknikentreprenører, har Kemp & Lauritzen offentliggjort sit årsregnskab for 2019.

Årsregnskabet viser, at teknikvirksomheden atter har forbedret sit årsresultat. Det skyldes især, at både forretning og processer er blevet styrket i det forgange år, ifølge Kemp & Lauritzens administrerende direktør, Peter Kaas Hammer. 

“Vores kunder vælger os, fordi vi gør os umage, og fordi vi udvikler os", siger Peter Kaas Hammer og udtrykker tilfredshed med årsregnskabet. 

Læs også: Solidt årsregnskab fra Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen opnåede en omsætning på 2.232 millioner kroner i 2019, hvor resultatet før skat ender på 140,3 millioner kroner. Ifølge teknikinstallatøren er resultatet positivt påvirket af salget af to svenske datterselskaber. 

Peter Kaas Hammer ønsker med salget at skærpe forretningens strategiske fokus på Danmark, hvor Kemp & Lauritzen i februar offentliggjorde købet af teknikvirksomheden Lindpro.

“Vi glæder os over at fokusere fuldstændig på Danmark, hvor vi har en klar ambition om at være landets førende teknikvirksomhed. De knap 800 nye kollegaer fra Lindpro giver os en helt unik position i forhold til at servicere vores kunder med flere stærke kompetencer, og det glæder vi os til at folde ud”, siger Peter Kaas Hammer.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere