16.04.2019  |  EL  |  Branchen

Solidt årsregnskab fra Kemp & Lauritzen

Sidste år blev travlt for Kemp & Lauritzen, der ender med en omsætning på knap 2,4 milliarder kroner. Det fremgår af årsregnskabet for 2018, som teknikentreprenøren netop har offentliggjort.

Kemp & Lauritzen går ud af 2018 med en positiv udvikling og forbedrer sit årsresultat betydeligt. Det står klart efter, at teknikentreprenøren har offentliggjort resultatet for 2018.

Læs også: Storaftale med Solar og Kemp & Lauritsen er startskud til massiv vækst hos Nethire

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Kemp & Lauritzen havde en omsætning på knap 2.4 milliarder kroner i 2018. Resultatet før skat ender på 72,6 millioner kroner. Og det er dermed en væsentlig forbedring fra resultatet i 2017, der lød på 43,1 millioner kroner.

Ifølge Peter Kaas Hammer, administrerende direktør i Kemp & Lauritzen, er der tale om et fornuftigt årsregnskab, som er udtryk for en god fremdrift i udviklingen af forretningen:

”Vi har styrket vores interne processer og vores organisation, så vi forretningsmæssigt kan understøtte vores mange dygtige medarbejdere og tekniske kompetencer - både når det gælder service og de helt store opgaver. Og den udvikling kommer vi til at fortsætte ved at arbejde smartere og mere værdiskabende via digital innovation, der kommer vores kunder til gavn”.

Årsregnskabet viser yderligere, at egenkapitalen er steget til 336,4 millioner kroner per 31. december 2018 mod 303,2 millioner kroner året før.

Stærk tværfaglig ydelse
Den positive udvikling skyldes derudover, at Kemp & Lauritzen står stærkt i forhold til den tværfaglige ydelse, som virksomheden kan tilbyde sine kunder, ifølge Peter Kaas Hammer:

Læs også: Slut med at eje: Stor installationsvirksomhed lejer alt værktøj

”Vi oplever, at stadig flere kunder gør brug af, at de hos os kan nøjes med én indgang til alle de tekniske fag, både i forhold til vores service- og entrepriseaktiviteter. Det er positivt, fordi vores tværfaglighed ikke kun er en fordel for vores kunder, men også giver god mening for vores egen forretning”.

- SDN

23/4: Artiklen er rettet, da der desværre var en forkert beløbsangivelse vedr. Kemp & Lauritzens omsætning. Redaktionen beklager fejlen. 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere