07.09.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Storaftale med Solar og Kemp & Lauritsen er startskud til massiv vækst hos Nethire

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når de ansatte hos Danmarks største installationsvirksomhed Kemp & Lauritzen i fremtiden får stillet deres værktøj og materiel til rådighed gennem Solar via deres smartphone, så er det den danske, webbaserede materielstyrings-app NetHire, der står bag.

Når de ansatte hos Danmarks største installationsvirksomhed Kemp & Lauritzen i fremtiden får stillet deres værktøj og materiel til rådighed gennem Solar via deres smartphone, så er det den danske, webbaserede materielstyrings-app NetHire, der står bag. Aftalen med Solar er ifølge NetHire den første aftale af stor skala i skyen og startskuddet til en massiv delesky for materiel, der nu indtager byggebranchen.

Danmarks største installationsvirksomhed Kemp & Lauritzen har valgt at gå nye veje når det kommer til montørernes værktøj. De har nemlig tømt deres lagre for værktøj og materiel og fremover bliver det stillet til rådighed via Solar og deres partner Garant Udlejning og med materielstyrings-appen NetHire som den digitale platform.

Det giver håndværkere, projektledere og byggeformænd hos Kemp & Lauritzen mulighed for at bestille værktøj og materiel via NetHire-appen og få det leveret på byggepladsen.

- Det her betyder, at vi kan bruge vores tid og kompetencer endnu bedre ude hos vores kunder. Vi sparer vores medarbejdere for en masse spildtid, når der skal skaffes nyt værktøj og når værktøjet går i stykker. Det er en kæmpe fordel for vores kunder, der får mere værdi ud af vores teknikere, siger René Lund Rasmussen, direktør for Teknikhuse, Kemp & Lauritzen.

Nethire er ejet og udviklet af folkene bag Garant Udlejning og har i mange år leveret materielstyring til virksomheder som Johannes Fog, Brødrene Dahl, Solar og STARK. NetHire er netop blevet nomineret som Årets EY Entreprenør i kategorien Start-up 

Kæmpe interesse for delesky
- Nu har vi koblet en cloud-baseret version på, hvilket betyder, at f.eks. medarbejderne hos Kemp & Lauritzen med et greb i lommen kan booke materiel og værktøj og få det leveret med NetHire appen. Solar og Kemp & Lauritzen er de første, der i stor skala bruger deleskyen, og der er nu skabt kæmpe interesse hos endnu flere virksomheder, forklarer adm. direktør hos NetHire Steffen Meyer.

Johannes Fog, Brødrene Dahl, Stark, entreprenørvirksomheden Juul & Nielsen, m.fl. bruger allerede NetHire til materielstyring, men har endnu ikke lagt deres udlejningsgrej ud i Nethires værktøjssky, hvor alle med en smartphone og adgang til NetHire kan booke grej. Men med Solar i front forventer direktøren, at andre hurtigt følger efter.

- Der er selvfølgelig nogle organisatoriske og teknologiske snitflader, som skal gøres klar, før man som landsdækkende virksomhed kan åbne op for en delesky, hvor man tillader andre virksomheder at booke ens værktøj og maskiner. Men når det er sagt, så oplever vi en utrolig interesse blandt både gamle og nye samarbejdspartnere. For alle ved, at det peger i den retning. Det handler bare om, hvornår man er klar til at tage skridtet, fortæller Steffen Meyer.

Steffen Meyer peger på, at væksten hos NetHire nu tager fart på især to fronter. For det første vil entreprenører og installationsvirksomheder bruge Nethire som en intern udlejningsplatform, så man sikrer maksimal udnyttelse af værktøjet og minimerer udgifter til indlejning.

For det andet vil byggebranchen opbygge en kæmpe delesky for materiel, der spreder sig endnu mere til grossister, materieludlejere samt virksomheder, der lægger deres eget grej ud på NetHire skyen. Det betyder bl.a., at håndværkerne i fremtiden kan booke et stykke værktøj i den anden ende af landet hos sin lokale udlejer.

- I mange år har leje ikke været et reelt alternativ, fordi det ofte tog for lang tid at få leveret eller afhente maskiner og værktøj. Nu får du det leveret indenfor en time. Det ændrer fuldstændig måden, som virksomheder betragter muligheden for at leje, fordi det faktisk ikke kan betale sig, hverken i indkøb eller tid, at forlade arbejdspladsen for at køre til grossisten, forklarer Steffen meyer.

Tags: NetHire ApS

Mere fra NetHire ApS

NetHire ApS

www.nethire.dk

NetHire er en IT-virksomhed, spiret direkte ud af den klassiske materieludlejningsvirksomhed, Garant Udlejning. Garant er specialiseret i korte udlejningsperioder af mindre specialværktøj, og derfor begyndte ejer Johnny Noisen allerede i 1989 at udvikle et it-system, der skulle håndtere de mange transaktioner, der dagligt kommer gennem telefonen, i butikken og online.Det blev starten på en række f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere