18.11.2020  |  EL  |  Belysning

Kender du tricket til at holde indbrudstyve væk?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Installer udendørs lysstyring, så er du allerede godt på vej til at skræmme tyvene væk.

Udendørs lysstyring modvirker indbrud

Der sker over tre gange så mange indbrud i danske hjem som i vores nabolande, og kun hver 12. hus i Danmark er godt sikret mod indbrud. Det viser en undersøgelse, som det Kriminalpræventive Råd har lavet for Bo trygt.

Heldigvis behøver det hverken at være dyrt eller tidskrævende at sikre sit hus langt bedre mod indbrud. Installerer du for eksempel udendørs lysstyring hos dine kunder, er de allerede godt på vej til at skræmme tyvene væk.

Indbrudstyve er nemlig ikke så vilde med at blive set, når de lister rundt på de mørke villaveje – og det risikerer de, hvis lyset udenfor er tændt eller pludselig tænder, når de står på spring med brækjernet i hånden.

Det er en god ide at placere lamper ved døre, i indkørsel, i haven og på bagsiden af huset.

Se vores udvalg af udendørs sensorer

Se hvor nemt det er at montere vores 300° sensor

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Sint-Niklaas, Belgien, der udvikler og producerer kontaktmateriel, lysstyring og boligautomatisering. Vores løsninger minimerer energiforbruget og giver øget brugerkomfort. Niko Group beskæftiger mere end 700 medarbejdere i 10 lande. Niko Nordic i Sønderborg er kompetencecen…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere