29.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Kendte politikere lagde vejen forbi den nyrenoverede Ungdomsø (Middelgrundsfortet)

Indhold fra partner Hvad er dette?

Valgkampen er skudt i gang og derfor er politikere ude og promovere deres holdninger og ambitioner for fremtiden. Dette kastede et spændende besøg af sig.

I Fredags var der besøg af både Statsminister Lars Løkke Rasmussen og EU-kommissær Margrete Vestager, som skulle tale under ungdomstopmødet ”Young Europe is Voting”. De to rutinerede politikere har uden tvivl været med til at trække gennemsnitsalderen op på øen.

Bygningerne på Ungdomsøen har været under en omfattende renovation, og Laufen får i den forbindelse æren af at få en hel ø på referencelisten. Det er ikke hverdagskost og derfor glæder vi os til at se billederne af det færdige resultat. Vi får udover billederne også en projektomtale med i magasinet Byggeplads.dk. Jeg har lige talt med freelancejournalisten, som arbejder for Byggeplads.dk. Hun kan næsten ikke vente med at komme ud og se projektet.

Ungdomsøen er i øvrigt verdens største menneskeskabte ø, som ikke er landfast.       

Læs mere om Ungdomsøen her.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere