21.03.2017  |  VVS  |  Sanitet

Klokkerent krom i hyggeligt design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny komplet armatur-serie har formået at gøre det kolde, blanke krom hyggeligt. Serien er udviklet i samarbejde med danske forbrugere – både på funktionalitet og udseende. Bell er desuden energirigtig og skabt til at falde ind i den naturlige, hyggelige indretningstrend.

Kan en vandhane være hyggelig? Ja, den nye Bell-serie fra Damixa er lige netop hyggelig. Med sin runde, lidt buttede form ser den ud som om, den står løst ovenpå bordet. Dermed skiller den sig og ud fra mængden uden dog at virke skræmmende. De bløde, runde former inviterer tværtimod til berøring og giver et helt nyt look til både køkken og badeværelse.

Bell er en ny komplet armaturserie fra danske Damixa. Serien består af vandhaner til køkken og bad med forskellige tude og valg mellem 1- eller 2-greb, termostater til bruser og badekar samt et brusesystem med både hoved- og håndbruser.

Udviklingsprocessen gik i gang i 2014, hvor en gruppe danske forbrugere blev inviteret ind til Damixa for at give deres besyv med til, hvordan fremtidens vandhane skulle se ud – og hvad den skulle kunne. Damixas danske designingeniører arbejdede med et mind-set, de kaldte ”cozy chrome” – hyggeligt krom.

- Krom er jo en kold og hård overflade, der står pænest, hvis den står skarpt. At gøre noget koldt og skarpt blødt og rundt, så det kunne matche forbrugernes ønske om noget mere naturligt og hyggeligere udseende, var en spændende udfordring, forklarer Jakob Jensen, der er design- og udviklingsingeniør hos Damixa og er designen bag de mange nye produkter. Han fortsætter:

- Den bløde runde, klokkeformede krop faldt tydeligvis i fokusgruppens smag. Den buede runding ned mod bordpladen gør, at vandhanen virker imødekommende og ser ud, som om den står løst ovenpå bordet. Lidt lige som et objekt man kan tage op i hænderne, siger Jakob Jensen.

I designprocessen har udviklingsingeniøren også lagt vægt på funktionaliteten. Bell er derfor meget rengøringsvenlig og fleksibel i sin opbygning. Vandhanerne kommer med 4 forskellige tude, og Bell leveres også med Damixas X-Change-base, der gør det muligt at skifte vandhanen på 20 sek. Dertil kommer en række grønne, energirigtige features som koldstart og lavt vand- og energiforbrug.

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dk www.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk   Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af h…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere