13.05.2014

KNX IP-controller til bygningsautomation

En hurtigere processor, SD-card slot og forbedret software gør den nye KNX IP-controller til en innovativ løsning til moderne rumautomation og netværk.

Den nye controller – KNX IP-controller 750-889 – fra Wago er blevet opgraderet med en kraftigere processor end forgængeren.

Kombineret med en dobbelt så stor programhukommelse og en firedobbelt datahukommelse er kapaciteten øget til håndtering af selv meget komplekse styringsopgaver.

Controlleren kan indsættes direkte i en Ethernet-arkitektur gennem controllerens integrerede 2-ports-switch. SD card slot'en giver yderligere mulighed for datalagring, eksempelvis til implementering af mere komplekse web-visualiseringer, til lagring af større mængder loggede data eller til backupkopier af PLC-programmet (Backup & Restore).

Controlleren kan tilgås ved et simpelt tryk på en knap, som aktiverer en permanent IP-adresse, gennem hvilken controlleren altid kan adresseres og konfigureres. Reduktion af telegramsekvenser og optimerede boot-sekvenser hjælper også til at effektivisere netværkstrafikken gennem en betragteligt hurtigere start-/boot-proces.

- JDN

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere