09.04.2019  |  EL  |  Branchen

Kom til gratis seminar hos vinder af årets arbejdsmiljøpris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lemvigh-Müller er kommet i gavehumør efter at have vundet årets Arbejdsmiljøpris og tilbyder gratis seminar om arbejdsmiljø målrettet virksomheder i blandt andet installationsbranchen.

En fokuseret arbejdsmiljøindsats har givet markant færre arbejdsulykker og sygedage som følge af ulykker hos Lemvigh-Müller. Det er noget, der er blevet lagt mærke til, også uden for virksomheden. Stål- og teknikgrossisten har netop vundet Arbejdsmiljøprisen 2019 i kategorien ’Arbejdsulykker’.

Har krævet kulturændring
”Arbejdsmiljøprisen er et kæmpe skulderklap til alle i Lemvigh-Müller. Vi har på kun to år næsten halveret antallet af arbejdsulykker og reduceret antallet af fraværsdage med 70 pct. Det har krævet en vedholdende, dedikeret indsats. Det har været fantastisk at opleve den kulturændring, vi har været igennem, hvor alle går positivt ind i sikkerhedsarbejdet og virkelig prioriterer det – fra ledelsen til den enkelte medarbejder. At vi nu vinder Arbejdsmiljøprisen giver ekstra gejst til at fortsætte indsatsen og nå vores mål om nul ulykker”, siger arbejdsmiljøchef Randi Hannibal Madsen.

Gratis seminar om arbejdsmiljø
I anledning af Arbejdsmiljøprisen tilbyder Lemvigh-Müller et gratis seminar, som afholdes i hhv. Kolding, Aarhus og Herlev, og som giver en introduktion til arbejdsmiljøarbejdet – fra lovkrav til procedurer og værktøjer.

Læs mere og tilmeld dig gratis seminar her

”Seminarerne er for arbejdsmiljøansvarlige i mindre eller mellemstore virksomheder i industrien, byggebranchen, forsyningssektoren, installationsbranchen og i det hele taget alle de brancher, vi handler med. Vi deler rigtig gerne ud af vores viden, så andre kan komme godt i gang med arbejdsmiljøindsatsen, og den gode sikkerhedskultur kan brede sig som ringe i vandet”, siger Randi Hannibal Madsen.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere