19.08.2019  |  VVS  |  Branchen

Kom til håndværkerfest i Aarhus!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du vvs-, el- eller andre håndværksopgaver i Aarhus? Så kig forbi Lemvigh-Müllers håndværkerbutik 27. august, hvor der er åbningsfest for servicekonceptet CityExpres.

Det nye servicekoncept, CityExpres, betyder, at håndværkerbutikken på Tomsagervej 4 i Aarhus udvider åbningstiden med to timer dagligt og får endnu flere varer på hylderne inden for bl.a. el, vvs og værktøj.

Læs mere om CityExpres her

Det bliver fejret tirsdag 27. august fra kl. 10-15 med skarpe tilbud, konkurrence med fede præmier og lidt godt til at stille frokostsulten. Fra kl. 7-10 bliver der serveret morgenbrød til butikkens kunder.

Tid og sted

Tirsdag 27. august 2019 kl. 10-15
Lemvigh-Müller, Tomsagervej 4, 8230 Aabyhøj

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere