19.08.2019  |  VVS  |  Branchen

Kom til håndværkerfest i Aarhus!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du vvs-, el- eller andre håndværksopgaver i Aarhus? Så kig forbi Lemvigh-Müllers håndværkerbutik 27. august, hvor der er åbningsfest for servicekonceptet CityExpres.

Det nye servicekoncept, CityExpres, betyder, at håndværkerbutikken på Tomsagervej 4 i Aarhus udvider åbningstiden med to timer dagligt og får endnu flere varer på hylderne inden for bl.a. el, vvs og værktøj.

Læs mere om CityExpres her

Det bliver fejret tirsdag 27. august fra kl. 10-15 med skarpe tilbud, konkurrence med fede præmier og lidt godt til at stille frokostsulten. Fra kl. 7-10 bliver der serveret morgenbrød til butikkens kunder.

Tid og sted

Tirsdag 27. august 2019 kl. 10-15
Lemvigh-Müller, Tomsagervej 4, 8230 Aabyhøj

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere