22.09.2017

Komplet parkeringsventilations pakke fra ANVEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Parkeringsventilationspakken er komplet med kontrolsystem, CO sensor, advarselslys og lyd

Anven er leverandør af kvalitets ventilatorer og ventilationsudstyr til dansk byggeri og industri, har  mange års erfaring og kan vejlede og hjælpe med korrekt dimensionering. 

Anven kan blandt andet tilbyde en komplet parkeringsventilations pakke med kontrolsystem, CO sensor, advarselslys og lyd. 

Udover hjælp til beregning og dimensionering, indeholder pakken helt specielt, at efter I har lavet montagen, men inden aflevering, kommer producenten og gennemgår anlægget, kontrolleret at det lever helt op til direktiverne og anlægget bliver så certificeret.

Læs mere omkring parkeringsventilation

Novovents avancerede Winder seglformede vinge (Se illustration ovenfor i galleriet) har både den aerodynamiske vingespids med winglet, der mindsker turbolens, og den takkede kant af vingebladet der giver et bedre luft flow, og samlet set en bedre ydelse og et meget lavere lydniveau.

Hvis du har været ude at flyve, har du måske også bemærket formen på de nyeste flyveres vinge og motorhus. Vingespidserne er tilføjet winglets for at begrænse vingetip vortex og motorhuset har takket kant for at mindske støjen fra jet udstødningen.

I forhold til en traditionel ventilator vinge, har Novovent Winder vingen et ca. 15% mindre energiforbrug og lydniveau.

Om ANVEN

Af mange års erfaring med beregning af ventilatorer som rådgiver hos Juvenco, har jeg lært at ved at finde den rigtige løsning første gang, trods den ekstra tid det måtte tage med spørgsmål og opmålinger, så er det i sidste ende langt billigere og meget letter for alle parter end blot at prøve sig frem.

Ring eller skriv, og træk på min erfaring og vi finder den rigtige løsning på dit ventilations problem.

Tags: ANVEN

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere