07.09.2018  |  EL  |  Branchen

Komplet udvalg af Cat. 5. 6. 7. & 8. datakabler fra Prysmian

Indhold fra partner Hvad er dette?

Parsnoede kobberkabler til datatransmisssion

Prysmian Group tilbyder et bredt udvalg af højhastigheds og fleksible parsnoede kobber datakabler. De er egnet til analog og digital overførsel af data mellem servere, modems, router, pc’er og anden hardware såsom TV og spillekonsoller med videre.  Bemærk, at Cat kabler går under mange betegnelser såsom netværkskabler, datakabler, patchkabler, ethernetkabler, PDS kabler eller internetkabler.

Det parsnoede kabeldesign, der typisk indeholder fire snoede ledningspar, mindsker den elektromagnetiske interferens mellem parrene såvel som det eksternt genererede elektromagnetiske felt fra andre kabler, i nærtliggende rør og bakker. 

KONSTRUKTIONSTYPER

U/UTP (Unshielded Twisted Pair) er en kabelkonstruktion, der ikke er skærmet. Den bruges normalt til mindre komplicerede installationer, som for eksempel til private hjem, hvor kablet ikke udsættes for ekstern elektriskstøj.

F/UTP (Foiled, Unshielded Twisted Pair) er en kabelkonstruktion med en ydre fælles folieskærm, som beskytter mod højfrekvente forstyrrelser. Den anbefales hvis netværkskablet skal installeres i rør eller bakker tæt på andre kabler, som kan forstyrre signalet.

SF/UTP (Shielded Foiled, Unshielded Twisted Pair) er en kabelkonstruktion med en ydre fælles fletskræm samt folieskærm over de uskærmede snoede par. Denne betegnelse er det samme som STP, hvilket beskytter mod EMI.

U/FTP (Unshielded, Foiled Twisted Pair) er et skærmet kabel med folie om de snoede par, som beskytter mod højfrekvente forstyrrelser. Den anbefales hvis netværkskablet skal installeres i rør eller bakker tæt på andre kabler, som kan forstyrre signalet.

S/FTP (Shielded, Foiled Twisted Pair) er en kabelkonstruktion med dobbeltskærm i form af en ydre fletskærm samt folieskærm om de snoede par, som beskytter mod både høj- og lavfrekvente forstyrrelser og samtidig giver høj mekanisk holdbarhed overfor vibrationer. Den anbefales til professionel brug, når netværkskablet skal trækkes i rør eller lægges på bakker tæt på andre kabler, som kan forstyrre signalet.

S, SS & HS (Screen, Super Screen og High Screen) Forskellen mellem for eksempel S22, SS22 og HS22 kabelkonstruktionen er graden af støjdæmpning (Alien crosstalk) ved hjælp af en EMC skærmning. S typen har en ydre aluminiumlaminat folieskærm, mens SS typen dertil har en ydre flette kobberskærm og endeligt har HS typen desuden aluminiumsfolie om parrene.

Forhandles via Lemvigh-Müller, Solar og AO.

KATEGORI STANDARDER

Cat. 5.
- Hastighed (max): 100 Mbps
- Båndbredde: 100 MHz

Cat. 5e. (enhanced)
- Hastighed (max): 1 Gbps
- Båndbredde: 100 MHz

Cat. 6.
- Hastighed (max): 10 Gbps
- Båndbredde: 250 MHz

Cat. 6a. (enhanced)
- Hastighed (max): 10 Gbps
- Båndbredde: 500 MHz

Cat. 7.
- Hastighed (max): 10 Gbps
- Båndbredde: 600 MHz

Cat. 8.
- Hastighed (max): 40 Gbps
- Båndbredde: 1600-2000 MHz

Læs mere om alle vores Cat. kabler i vores globale katalog - download her.

Eller find vores mest populære danske cat. kabelprodukter inkl. datablade på vores danske hjemmeside.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere