19.02.2020  |  EL  |  Belysning

Case: Kreativ belysning i værkstedsgraven.

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at opnå en effektiv belysning i værkstedsgraven, har Luminex brugt et klassisk armatur på en ny måde.

Hos Tybo Biler i Holstebro har vi været kreative med.

For at sikre optimal og effektiv lysforhold i værkstedsgraven monterede vi LINIA FLAT. Det er utrolig nemt at montere og er yderst fleksibelt og tilpasningsmulighederne er uendelige og lyset tilpasser sig indretningen af værkstedet, så der er lys lige der, hvor der er brug for det. Armaturet er fordelagtigt smalt og IP54 beskyttet, og er derfor et oplagt valg til denne type udfordring.

Udvendig på parkeringspladsen er der monteret KALOS på mast med asymmetrisk lysfordeling. KALOS er et LED armatur, som sikrer et veloplyst område til de parkerede biler.
I det højloftede udstillingslokale er valgt pendler med en bredstålende lysfordeling, for på den måde at sikre, at der ikke er mørke områder og uoplyste hjørner.


I modtagelsen er der i det synlig t-profil loft valgt LEDGO med cirkulær front, som giver indtryk af ovenlysvinduer. Dette giver illusionen af ovenlysvindue og giver et behageligt lys. Samme løsning er valgt i øvrige personaleområder såsom kantine og kontorer.

Se mere af referencen lige her.

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere