09.09.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lærlinge var frontløbere for SIF Gruppen ved årets DHL Stafet

Indhold fra partner Hvad er dette?

I SIF Gruppen har vi deltaget i DHL Stafetten i over 15 år, og i år var naturligvis ingen undtagelse. Vi var repræsenteret med 5 hold, heriblandt et rent lærlingehold, som med højt humør og stærk holdånd klarede løbet med bravur.

Det var en skøn sensommeraften i hyggens tegn, hvor der blev gået, løbet, snakket, grinet, og spist lækkert grillmad i SIF Gruppens telt i Fælledparken. Stemningen var høj fra start, og der var rekordstor opbakning til deltagerne fra kolleger, venner og familier. Vi deltog med to walk-hold og tre løbehold, herunder et hold bestående udelukkende af lærlinge. Med god energi og en imponerende indsats, klarede alle deltagere det rigtigt flot. Vi er især stolte af vores lærlingehold, som i anledning af arrangementet, er blevet udnævnt til SIF Gruppens Frontløberlærlinge frem til næste års DHL Stafet.

Vi er i SIF Gruppen stolte af det sammenhold, som vi har her i virksomheden, og takker vores medarbejdere for endnu en gang at være med til at støtte op om den gode sag. Hele overskuddet fra DHL Stafetten går til Sparta Atletik og Motion til at forbedre forholdene for bredde-, ungdoms- og eliteidrætten. 

Vi glæder os allerede til næste år!

Læs flere nyhder på vores hjemmeside: www.sif.dk

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere