08.06.2021  |  EL  |  Belysning

Lamper der passer til dit projekt.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den rigtige belysning kræver nogle gange, en speciel løsning.

Det er ikke altid, at man kan finde en lampe der passer præcis til det, man havde tænkt.Nogle gange, skal der et armatur til, der er special fremstillet til at løse opgaven. Mulighederne er mange og løsningen skal vi nok hjælpe dig med at finde. 

Hos Luminex kan vi lave lamper der passer perfekt til dit projekt. Vi har mange års erfaring med projekter der krævede en helt særlig løsning, hvor en specialfremstillet lampe viste sig at være den helt rigtige løsning. 

Hos VOLA i Horsens, var det nødvendigt med fokusbelysning over arbejdsborde, for at der kan laves korrekt kvalitetssikring af deres produkter. Se flere billeder fra VOLA og den endelige løsning her. 

Hos Hammershøj Teglværk i Randers, var det kombinationen af to produkter der fuldendte den smukke nye bygning. Specialløsningen blev at kombinere et aflangt LED profil armatur og en spot i strømskinne. Se billederne fra Hammershøj her.

Fuglsng Bryggeriet i Haderslev, valgte at bruge de perforerede stålplader, der bruges i malt produktionen som loftsplader. Det krævede at der blev fremstillet special armaturet der passede i samlingerne i loftet. Resultatet blev helt særligt og du kan se flere billeder fra Fuglsang lige her.  

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere