22.10.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Laufen introducerer et udvalg af nordiske toiletsæder i antibakterielt materiale

Indhold fra partner Hvad er dette?

I tider med øget fokus på hygiejne og smittespredning, skal nye ANTIBAK toiletsæder fra Laufen støtte op om kampen mod bakterier.

Hvad er ANTIBAK? Det er et bakteriehæmmende materiale, som bremser væksten af bakterier på toiletsædet.

Uddybende svar og teknisk svar:
Antibak-teknologien er baseret på inkorporering af sølvioner i produktet. Sølv er et naturligt element og er kendt for sine rengørings- og beskyttende egenskaber mod sygdomme og infektioner. Teknologien sikrer en kontinuerlig migration af sølvioner til produktets kontaktflader, hvorfra Polygiene-materialet derefter angriber bakterier og vira. Processen er usynlig og forbliver i modsætning til belægninger eller overfladebehandlinger aktiv i hele dens levetid, selvom produktet er beskadiget eller slidt. Det siger sig selv, at Polygiene® ikke kan erstatte god rengøring og hygiejne, men det understøtter det effektivt.

Hvorfor antibak?
I betragtning af det stigende antal mennesker, der rejser kontinentalt og interkontinentalt, øges risikoen for hurtig spredning af infektion konstant. Badeværelserne og toiletterne på hoteller og kroer er i spidsen for de potentielle transmissionssteder. Selv efter grundig rengøring kan bakterier og vira overleve i lang tid i det fugtige miljø på et hotelbadeværelse og overføres som patogene mikroorganismer fra gæst til gæst og blandt medarbejderne. Alt, hvad der kræves, er simpelthen at røre ved udstyr som toiletsæder, sæbedispensere, sanitære affaldsspande, lyskontakter, dørhåndtag og gelændere.

I erkendelsen af denne risiko leverer Laufen Nordic fremover udvalgte toiletsæder i antibakterielt materiale. 

Hvad enten du står med et byggeprojektet eller privat skal bygge nyt eller renovere dit badeværelse, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere omkring vores toilet løsninger og sæder med ANTIBAK.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere