25.04.2017  |  VVS  |  Sanitet

Laufen præsenterer RIVA dusch toilettet på VVS'17

Indhold fra partner Hvad er dette?

Besøg os på Stand C-4101, og få en fremvisning af dusch toilettet, der kombinerer design af højeste kvalitet med avancerede løsninger...

Ideen med at kombinere fordelene ved et toilet og et bidet i et enkelt objekt, blev udklækket i Schweiz for næsten 60 år siden. Laufen har skabt Riva dusch toilettet, der kombinerer design af højeste kvalitet med avancerede løsninger. Riva garanterer det højeste niveau af hygiejne og en uforlignelig fornemmelse af friskhed. Hvad kan synes som et klassisk design toilet indeholder faktisk en række funktioner, herunder: Dusch, som kan reguleres for intensitet. Position og temperatur, et aktivt kulfilter til at rense luften.

Laufen har formået at integrere denne teknologi i et klassisk væghængt wc design, hvilket skaber en løsning som passer til alle badeværelser uden at det skæmmer med store betjeningspaneler. RIVA er designet af Peter Wirz og har fået tildelt den prestigefyldte Red Dot Award 2016. 

Baseret på synergien mellem kvalitet og teknisk erfaring, er Riva dusch toilet et mesterværk af schweizisk ingeniørkunst. Laufens tilgang til hygiejne og komfort er helt gennemført og utroligt vellykket i dette unikke produkt. Riva er det eneste duschtoilet, hvor hele dusch systemet er termisk desinficeret med regelmæssige intervaller, og alle de avancerede funktioner er skjult bag en heldækkende keramikløsning. RIVA er desuden udstyret med en afkalkningsfunktion der giver toilettet en længere levetid og beskytter det mod mikroorganismer.

RIVA er produceret med en LCC overflade. LCC er en innovativ overfladebehandling, der takket være en ruhedsværdi på 4 nanometer sikrer at LCC behandlede overflader er op til fire gange så glatte som almindelige porcelænsoverflader - kalk og bakterier kan derfor ikke sætte sig fast! Den ekstrem glatte LCC overflade leder vandet sammen til vanddråber, hvori snavs og kalk nemmere skylles bort. Riva er med den innovative skylleteknologi Rimless, som er en åben skyllerand som vil give en bedre hygiejne, hvor snavs og aflejringer ikke ville kunne finde fodfæste.

Langt de fleste daglige funktioner aktiveres på den stilfulde og intuitive betjeningsknap på siden af sædet. Sædet er produceret med ekstremt fokus på rengøringsvenlighed. Dette kommer til udtryk i den helt unikke lift-off funktion der gør hele enheden nem at vedligeholde og at rengøre. 

For at gøre brugerfladen endnu mere komplet, har Laufen udstyret RIVA med en touchscreen fjernbetjening, der kommunikerer trådløst med brugeren, og giver mulighed for indstillinger af personlige præferencer. 

Sidst men ikke mindst er RIVA udstyret med kommunikativ LED belysning der, ud over at agere som en vågelampe til brug om natten, også sender signal når der foretages den integrerede termiske rengøring og meget andet. 

Samlet set er RIVA i al beskedenhed så unikt et produkt, at det nærmest skal opleves før man rigtigt sætter pris på alle de indlejrede egenskaber. 

Vi glæder os til at fremvise og demonstrere RIVA på VVS'17. Du finder os på stand C-4101.

Se mere her

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere