01.05.2017  |  VVS  |  Sanitet

Laufen Riva Wellness wc

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dusch-toilettet, der kombinerer design af højeste kvalitet med avancerede løsninger

Ideen med at kombinere fordelene ved et toilet og et bidet i et enkelt objekt blev udklækket i Schweiz for næsten 60 år siden. Laufen har skabt Riva dusch-toilettet, der kombinerer design af højeste kvalitet med avancerede løsninger. Riva garanterer det højeste niveau af hygiejne og en uforlignelig fornemmelse af friskhed.

Et klassisk væghængt design

Hvad der kan synes som et klassisk designtoilet indeholder faktisk en række funktioner, herunder: Dusch, som kan reguleres for intensitet, position og temperatur, og et aktivt kulfilter til at rense luften. Laufen har formået at integrere denne teknologi i et klassisk væghængt wc-design, hvilket skaber en løsning som passer til alle badeværelser uden at det skæmmer med store betjeningspaneler. RIVA er designet af ​​Peter Wirz og har fået tildelt den prestigefyldte Red Dot Award 2016.

For yderligere information: Klik her

Termisk desinficering med regelmæssige intervaller

Baseret på synergien mellem kvalitet og teknisk erfaring er Riva dusch-toilettet et mesterværk af schweizisk ingeniørkunst. Laufens tilgang til hygiejne og komfort er helt gennemført og utroligt vellykket i dette unikke produkt. Riva er det eneste dusch-toilet, hvor hele dusch-systemet er termisk desinficeret med regelmæssige intervaller, og alle de avancerede funktioner er skjult bag en heldækkende keramikløsning. RIVA er desuden udstyret med en afkalkningsfunktion, der giver toilettet en længere levetid og beskytter det mod mikroorganismer. 

Laufen Riva Wellness wc

Glat overflade

RIVA er desuden produceret med en LCC overflade. LCC er en innovativ overfladebehandling, der takket være en ruhedsværdi på 4 nanometer sikrer at LCC behandlede overflader er op til fire gange så glatte som almindelige porcelænsoverflader - kalk og bakterier kan ikke satte sig fast. Den ekstremt glatte LCC overflade leder vandet sammen til vanddråber, hvori snavs og kalk nemmere skylles bort.

Rengøringsvenlighed

Riva er forsynet med den innovative skylleteknologi Rimless, som er en åben skyllerand der giver en bedre hygiejne, således at snavs og aflejringer ikke kan finde fodfæste. Langt de fleste daglige funktioner aktiveres på den stilfulde og intuitive betjeningsknap på siden sædet. Sædet er produceret med et ekstremt fokus på rengøringsvenlighed. Dette kommer til udtryk i den helt unikke lift-off funktion der gør hele enheden nem at vedligeholde og rengøre.

Touchscreen fjernbetjening

For at gøre brugerfladen endnu mere komplet, har Laufen udstyret RIVA med en touchscreen fjernbetjening, der kommunikerer trådløst med brugeren, og giver mulighed for indstillinger af personlige præferencer.

LED belysning

Sidst men ikke mindst er RIVA udstyret med kommunikativ LED belysning der, ud over at agere som en vågelampe til brug om natten, også sender signal når der foretages den integrerede termiske rengøring og meget andet.

Alt i alt er RIVA i al beskedenhed et så unik produkt, at det nærmest skal opleves før man rigtigt sætter pris på alle de indlejrede egenskaber.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere