12.09.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Laufen styrker sin organisation i Norden og de Baltiske lande

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den schweiziske badeværelses specialist Laufen ønsker at øge sin voksende succes på de skandinaviske og baltiske markeder ved at gennemføre en overordnet strategi for Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige, Estland, Letland og Litauen.

Daniel Jørn Nielsen, som er en erfaren Laufen-leder, har nu det ultimative ansvar for alle nordeuropæiske datterselskaber og salgsorganisationer for den schweiziske badeværelsesspecialist. I 2013 kom den nu 38 årige dansker til Laufen som salgsdirektør for alle nordiske lande og tog over som Administrerende Direktør for Danmark, Island, Finland og Sverige i januar 2015. Daniel Jørn Nielsen har et indgående branchekendskab inden for de skandinaviske markeder, inden han tiltrådte Laufen, har han arbejdet i sanitetsbranchen omkring 18 år, herunder 13 år i forskellige ledende stillinger for den danske grossist A&O Johansen. Daniel Jørn Nielsen har en dybdegående uddannelse inden for salg, forretningsadministration og ledelse. I Norge følger han Christian Schaefer, der efter sin stilling som vicedirektør for Laufen Norge AS og nu fortsætter som vicedirektør for Laufen Østrig.

"De fem nordiske og de tre baltiske lande har sammenlignelige krav og deler store karakteristika. Derfor vil vi harmonisere og koordinere vores forretningsprocesser i regionen stærkere. Vores mål er at udvide Laufens position yderligere på disse markeder og at servicere vores kunder endnu mere intensivt med harmoniseret og koordineret markedsføring og service. Med vores brede produktportefølje kan Laufen tilbyde de skandinaviske og baltiske kunder fremragende og innovative løsninger til badeværelset, som overbeviser med høj schweizisk kvalitet og nordisk minimalistisk design, " udtaler Daniel Jørn Nielsen.

Med sit alsidige produktudvalg anser Laufen sig selv som godt placeret på de nordiske markeder. Ud over løsninger som produktserierne Kompas og Laufen pro-n, der er udviklet specielt til de nordeuropæiske kunder, tilbyder Laufen også mange andre designserier til næsten alle anvendelser og badeværelsestyper. Badeværelsespecialisten har fået et fremragende ry over hele verden med sine produktserier Il Bagno Alessi One, Kartell by Laufen, Palomba Collection, Val og Ino. Serierne er udviklet i samarbejde med fremragende designere som Konstantin Grcic, Patricia Urquiola, Stefano Giovannoni, Ludovica og Roberto Palomba. Laufen har også indledt en ny trend i badeværelset med sin unikke SaphirKeramik - et nyt keramisk materiale, der giver mulighed for meget fine, tyndvæggede former og stramme radier i håndvask designet.

"I de seneste år har vi differenceret os ved at levere højkvalitets designløsninger - takket være kendte designere og vores nye SaphirKeramik, men også takket være et konsekvent fokus på service og kvalitet. Sådan vil vi fortsætte i fremtiden, udtaler Daniel Jørn Nielsen.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere