26.11.2021  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller bliver betroet samarbejdspartner for specialist i connectivity

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, er som den første danske virksomhed og en af de første i Nordeuropa blevet udnævnt til Distribution PRO-partner af forbindelsesteknologi- og elektronikproducenten Weidmüller.

Distribution PRO-partnertitlen er udtryk for indgåelse af et langsigtet strategisk og forpligtende partnerskab, der rækker langt ud over blot forhandling af produkter. Og en Distribution PRO-partnerudnævnelse er ikke noget, man tager let på hos den tyske producent med 5000 ansatte og produktionsfaciliteter, salgsselskaber og agenturer i 80 lande, forklarer Jens Jørgen Jensen, Business Development Manager, Weidmüller Danmark.

”Weidmüller stiller høje krav til vores Distribution PRO-samarbejdspartnere, og vi kigger på en lang række parametre i vores vurdering. Dem har vi alle kunnet sætte flueben ved hos Lemvigh-Müller,” siger han.

Partnere skal tilføre værdi på højt niveau
Jens Jørgen Jensen peger ud over et effektivt logistikapparat på en organisation, der er i stand til at tilføre værdi for slutkunden på et højt teknisk niveau. Weidmüller arbejder konstant på at udvikle sin produktportefølje med nye teknologier, fx machine learning, og den udvikling skal en Weidmüller Distribution PRO-partner have faglighed og organisatorisk styrke til at matche.

Lemvigh-Müller er blandt andet blevet valgt i kraft af et dedikeret teknikerteam med speciale i industriel automation. Det bliver nu kvalificeret i Weidmüller-produkter og -teknologier på samme niveau som producentens egne teknikere.

Kunder stille høje krav
Det skaber den værdi for Lemvigh-Müllers kunder, som Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef med særligt fokus på automations- og robotteknologi, lægger vægt på.

”Vores kunder er langt fremme i Industri 4.0-udviklingen med produkter og teknologier, der flytter grænser. Det stiller nye krav, både til Lemvigh-Müllers produktsortiment og vores services. Med Weidmüller Distribution PRO-samarbejdet har vi taget endnu et vigtigt skridt i forhold til at imødekomme deres forventninger,” siger Henrik Lykke Lilleholt.

Lemvigh-Müller er i forvejen certificeret partner for automations- og industriteknikproducenterne Schneider Electric og Siemens.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere