04.01.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lemvigh-Müller lancerer CityExpres i København

Grossisten Lemvigh-Müller booster butiks- og ekspresleveringen i det centrale København.

Lemvigh-Müller lancerer et nyt koncept, CityExpres, der skal give håndværkere i København hurtigere adgang til grossistens sortiment.

Læs også: Viega tilbyder grossister dag-til-dag-levering af stort sortiment

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Med CityExpres kan de københavnske håndværkere få øjeblikkelig adgang til Lemvigh-Müllers VVS- og el-produkter samt kædens værktøjssortiment. Det sker ved, at håndværkerne enten kan afhente i butikken på Teglholmsgade i det københavnske sydvest-kvarter eller ved ekspreslevering på en time til den ønskede adresse.

”Vores kunder i de større byer ønsker i stigende grad at kunne få endnu flere varer med det samme. Det gælder montører, der kører service hos virksomheder eller har spjældopgaver for private, og som ikke altid planlægger, hvilke materialer de får brug for”, siger Christian Herbert, kommerciel direktør i Lemvigh-Müller, og tilføjer:

”CityExpres er også til håndværkere og entreprenører på de mange byggerier, der er i gang i København. De kender også til pludselig at mangle den rigtige bit til skruemaskinen, nogle bestemte rør og fittings eller en rulle kabel, og ved, hvor vigtigt det er at komme hurtigt videre”.

Håndværkerne vælger selv 
CityExpres gør det muligt for håndværkerne selv at vælge, om de vil afhente eller have leveret:

”Kunderne har forskellige måder at arbejde på og forskellige præferencer for, hvordan de ønsker at få varer. Derfor tror vi ikke på ”one size fits all-løsninger”. Handlefrihed er, sammen med hurtighed og varetilgængelighed, en central del af CityExpres-konceptet. Derfor har vi valgt at give både vores håndværkerbutik og ekspresleveringsservice i København et boost”, siger Christian Herbert.

Læs også: Grossist og erhvervsakademi går sammen om videreuddannelse

Grossistens city-butik i København er blevet ombygget og har fået udvidet åbningstid. Derudover har Lemvigh-Müller planer om at indføre CityExpres-konceptet i Aarhus og Odense senere i år.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere