17.06.2019  |  EL  |  Energi

Lemvigh-Müller: Kabler skal udgøre en større del af forretningen

Omstillingen til klimavenlig energiproduktion får Lemvigh-Müller til at øge satsningen på kabler og materiel til elforsyning.

Vækst inden for de vedvarende energiformer får stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller til at styrke sine aktiviteter inden for forsyningskabler.

Læs også: Synergi: Energieffektivitet betyder billigere grøn omstilling

”Med stadig flere decentrale produktionsenheder som vindmøller og solcelleanlæg og øget elektrificering af både offentlig og privat transport vil Danmarks elektriske infrastruktur være under forandring i mange år frem. Det er en spændende udvikling, som Lemvigh-Müller gerne vil være en del af”, siger Michael Lind Schmidt, salgsdirektør for elinstallation hos Lemvigh-Müller.

Ambitionen er, at kabler og andre produkter til elforsynings- og installationsbranchen skal udgøre en større del af forretningen. Derfor har Lemvigh-Müller opdateret sit produktprogram inden for kabler, ledninger, afdækning og brandsikring.

”Vi har et bredt og dybt produktprogram fra markedets bedste leverandører og stærke el-faglige kompetencer. Alligevel forbinder mange først og fremmest Lemvigh-Müller med stål, metaller og tekniske artikler. Det gør vi noget ved nu med en fokuseret satsning på kabelområdet,” siger Michael Lind Schmidt.

Tilbyder effektiviseringshjælp
Ifølge grossisten er der en klar gevinst i at optimere logistikken for kabler: 

”Når det for eksempel handler om tunge og svært håndterbare produkter som forsyningskabler, ligger der en betydelig effektiviseringsgevinst i at få leveret afmålte længder på aftalt tid og sted. Det frigør arbejdskraft til kerneopgaverne og sparer lagerplads,” siger Claus Lund, kategorichef for kabelmateriel hos Lemvigh-Müller.

Læs også: Lemvigh-Müller vinder pris for brug af kunstig intelligens

Lemvigh-Müllers kabelsortiment dækker mellem- og lavspændingsområdet. Derudover lagerfører grossisten en række andre produkter, der bruges i forbindelse med kabelarbejde. For eksempel værktøj samt afdæknings-, advarsels- og opmærkningsmateriel.

- SDN

Denne artikel er en del af temaet Tema: Kabler

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere