09.10.2017  |  EL  |  Sikring

Lemvigh-Müller leverer overvågning til Rungsted Havn

En stigende mængde indbrud fik Rungsted Havn til at vælge at få installeret videoovervågning fra Dahua, leveret af Lemvigh-Müller og installeret af SeeSafe. Syv master med i alt 25 kameraer skal nu skabe overblik og tryghed på havnen.

Rungsted Havn har valgt at installere videoovervågning efter at have haft problemer med tyveri i en længere periode:

”Det stigende antal indbrud resulterede i, at mange valgte ikke at parkere her - eller helt stoppede med at komme. Det endte med at give os et dårligt ry, og det gik ud over vores gæster, restauranterne og hele driften af havnen”, siger havnechef Anders Söderberg.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Projektet startede i 2016, hvor havnekontoret begyndte at undersøge mulighederne for overvågning. Kameraerne skulle nemlig leve op til forskellige krav – både have høj detaljegrad, holde til hårde og skiftende vejrforhold samt vise klare billeder trods havnens dæmpede belysning.

Læs også: Ringe brandsikkerhed på hundredvis af hoteller og vandrehjem

I sidste ende faldt valget på 25 kameraer fra producenten Dahua. Sikringsvirksomheden SeeSafe fik opgaven at installere overvågningen, mens teknikgrossisten Lemvigh-Müller har leveret tyverisikringen.

”I samarbejde med Lemvigh-Müller fandt vi frem til en løsning, hvor alle kameraerne er tilsluttet en wi-fi-forbindelse. Kameraerne, som er med Starlight-teknologi, giver farvebilleder i så lang tid som muligt, også i skumringstiden, inden det slår over på infrarødt lys”, siger Jannik Bodholdt, sikringskonsulent fra SeeSafe. Han fortsætter:

”Havnen har også fået et 4K-kamera, der giver en høj detaljegrad og gør det lettere at se eksempelvis nummerplader eller genkende personer. Samtidig har løsningen den fordel, at havnechefen nemt kan tilgå kameraerne via en app”.

Læs også: Overvågningsselskab udvider og skifter navn

Kameraerne har allerede øget trygheden på Rungsted Havn. 14 dage efter, at de blev taget i brug, blev en tyv fanget grundet overvågningen. De 25 kameraer består af ét 4K-kamera, samt kameraer af modellen Dahua Starlight og modellen Super NVR.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere