28.02.2017  |  VVS  |  Branchen

Lemvigh-Müller køber handelsvirksomhed fra 1901

En stigning i væksten hos handelsvirksomheden G. Funder får Lemvigh-Müller koncernen til at købe alle aktier i den tidligere familieejede virksomhed.

Med opkøbet af handelsvirksomheden G. Funder har Lemvigh-Müller-koncernen en forventning om at styrke sin egen position som leverandør til byggemarkeder og detailhandlen, der på sigt kan blive et betydende forretningsområde.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har gennem et stykke tid arbejdet på at udbygge vores aktiviteter i forhold til detailhandlen og gør det selv-markedet, som vi anser som et strategisk vigtigt og spændende vækstområde i fremtiden”, siger Morten Trolle, adm. direktør i Lemvigh-Müller.

Læs også: SIF Gruppen overtager el-firma i Næstved

Handelsvirksomheden G. Funder var oprindelig rebslageri og børstefabrik – og har bl.a. leveret den kost, som viceværten Meyer svingede i ’Huset på Christianshavn’ tilbage i 1970’erne.

I dag udgør virksomhedens sortiment dog andet end blot koste og reb, herunder bl.a. rengøringsartikler, malergrej og spraymidler, hvilket har været afgørende for Lemvigh-Müllers opkøb af virksomheden:

”Det gør virksomheden til noget nær det perfekte match til Lemvigh-Müller, da der ikke er overlap med vores sortiment til detailhandlen og gør det selv-markedet, så vi altså i fællesskab kan tilbyde et endnu bredere produktprogram”, siger Morten Trolle. 

Ifølge Morten Trolle vil der fremover blive lagt en fælles strategi for begge virksomheder. G. Funder vil dog stadig fortsætte som et selvstændigt firma i Lemvigh-Müller-koncernen, hvorfor virksomheden også beholder sine i alt 16 medarbejdere samt sin adresse i Ølsted.

-EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere