25.09.2019  |  EL  |  Branchen

Lever jeres maskiner op til sikkerhedskravene?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er mange krav til indretning og anvendelse af maskiner og maskinanlæg. Dette er for at undgå ulykker, nedslidning og andre sundhedsrisici.

Når I har styr på sikkerheden, passer I samtidig godt på jeres medarbejdere og undgår unødige omkostninger til sygefravær m.m.

BFA-service har udarbejdet en pjece - ”Gode råd om maskinsikkerhed”. Den giver et godt overblik over, hvilke ting man skal være opmærksom på og huske, når man arbejder med maskiner.

Pjecen omhandler følgende 8 punkter:
1. Tag ansvar for maskinsikkerheden
2. Få lavet risikovurdering for alle maskiner
3. Sørg for sikker opstilling og indretning
4. Sørg for tilstrækkelig betjeningssikkerhed
5. Få sat eftersyn og vedligehold i system
6. Sørg for, at alle kender farerne og ved, hvad de skal gøre
7. Gør brugsanvisninger nemt tilgængelige
8. Stil krav om brug af personlige værnemidler

Læs hele pjecen her.

BFA-service har også udarbejdet en plakat med 10 gode råd om maskinsikkerhed, som I kan printe og for eksempel hænge op ude på værkstedet.

I finder plakaten her.


Få konkret hjælp her

Selvom I har styr på, hvad der skal til for at leve op til alle kravene kan det være nødvendigt med ekstern hjælp til at gennemgå maskinerne for at vurdere, om maskinerne er sikre at anvende, foretage CE-mærkning m.m.

Avidenz hjælper inden for alle 3 områder af maskinsikkerhed:
• Risikovurdering
• CE-mærkning
• Maskindirektivet

Kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk, og hør nærmere.

Du kan også læse mere om maskinsikkerhed her.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere