Maskiner

Sikkerhed

Lille nødstopknap med stor sikkerhed

Med sin lille størrelse, store funktionalitet og innovative 360-graders LED-belysningssystem hjælper nødstopknappen RMQ small E-Stop fra power management-virksomheden Eaton maskinoperatører med at bygge mindre og mere intuitive kontrolpaneler.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Case: Udlejning er vores back up

Leje af værktøj og materiel vinder mere og mere indpas blandt håndværksvirksomheder.

Indhold fra partner

Energi

Entreprenør og energiselskab er enige: Biodiesel kan blive det nye sort

Under en større byggeopgave har Barslund valgt at lade deres maskiner køre på madlavningsolie leveret af OK. HVO, som det hedder, kan være et banebrydende brændstof, men det kræver, at der kommer mere opmærksomhed fra branchens bygherrer, mener Barslunds salgs- og markedsdirektør.

Arbejdsredskaber

Kom statisk elektricitet til livs i produktionen

I mange produktionsmiljøer er luftfugtigheden i store dele af året under 40 %, hvorfor statisk elektricitet kan opstå. Statisk elektricitet er en stor udfordring, og da luftfugtigheden særligt falder i de kolde måneder, er den mere påtrængende nu.

Indhold fra partner

Branchen

Print kontrolmærker med dit eget logo

Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter.

Indhold fra partner

Branchen

Kontrolmærkning af tekniske hjælpemidler, udstyr og maskiner

Med Averys inspektionsetiketter er det nemt og hurtigt, at sikre hjælpemidler og maskiner holdes i forsvarlig stand.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Automatisk ledningsmaskine fra Rittal A/S skaber nyt forretningsområde for Tricon A/S

Firmaet Tricon A/S i Kolding har siden 1981 designet og bygget el-tavler og udviklet automatiske styringer til maskinbyggere/procesanlæg i alle dele af industrien. Enten på firmaets egen fabrik i Ungarn eller på hovedfabrikken i Kolding, hvor alle design- og udviklingsarbejder foregår. Tricon A/S har således mange års erfaring med at udvikle styretavler inden for mange forskellige brancher som spænder fra logistik-anlæg i lufthavne og pakkefirmaer, styringer til vind industrien, udstyr til landbrug og elektronik til lastbiler. Desuden en række andre brancher hvor fælles nævneren er, at dække kundens behov for el-styringer eller elektronik enten som konstruktionsopgaver eller produktionshotel.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Bosch lancerer verdens stærkeste boremaskiner

Bosch introducerer nu verdens kraftigste batteridrevne bore-/skruemaskiner, GSR 18V-150 C Professional og GSB 18V-150 C Professional.

Arbejdsredskaber

Lindab sætter ny standard for tæthed med integreret flange

Lindab har investeret et millionbeløb i Danmarks første maskine til produktion af rektangulære kanaler med integreret flange, som kan imødekomme markedets stigende krav til tæthed.

Virksomhedsdrift

HNC Group har skiftet til Rittals nye AX/KX kompakttavler

HNC Group er en automationsleverandør, som blev etableret i 1979 med salg og produktion af komponenter og færdige løsninger til automatisering og procesoptimering i industrien. HNC Groups kernekompetencer er levering af maskiner til store kunder indenfor Fødevare- og Pharma industrien.

Indhold fra partner

Branchen

Lever jeres maskiner op til sikkerhedskravene?

Der er mange krav til indretning og anvendelse af maskiner og maskinanlæg. Dette er for at undgå ulykker, nedslidning og andre sundhedsrisici.

Indhold fra partner

Branchen

Lagercontainer hos BOXIT

Behov for et trygt sted at opbevare materiale og maskiner eller måske et xtra lager? Bestil en BOXIT lagercontainer, når du i kortere eller længere perioder har behov for xtra lagerplads. Det er både billigt og flexibelt.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere