07.05.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Lindab sætter ny standard for tæthed med integreret flange

Lindab har investeret et millionbeløb i Danmarks første maskine til produktion af rektangulære kanaler med integreret flange, som kan imødekomme markedets stigende krav til tæthed.

Maskinen til produktion af rektangulære kanaler er udviklet af en engelsk leverandør i tæt samarbejde med Lindab.

“Vi har investeret i et komplet anlæg, som er designet og indstillet efter vores behov. Der er lignende maskiner i udlandet, men ingen der er sammensat lige præcis som vores. Det betyder eksempelvis, at anlægget kan justeres med en nøjagtighed på helt ned til 1/100 millimeter, ligesom der i begge ender af anlægget er monteret 30 synkroniserede hjul for at køre flangen igennem”, siger produktchef Werner Andresen fra Lindab.

Han mener, at det nyindkøbte anlæg er en vigtig brik i produktionen af fremtidens rektangulære kanalsystemer, fordi de færdige produkter opfylder markedets stigende krav om stabile og tætte kanaler, der er nemme at montere. Og så er det automatiserede anlæg mere sikkert, da medarbejderne, når produktionen forløber integreret, er fri for manuelle løft og efterfølgende montering af flangerne.

“Det betyder, at der ikke længere er løse rammer med skarpe kanter, som kan udgøre en risiko i produktionen”, siger Werner Andresen.

Den nye produktionslinje er en stor investering hos Lindab og led i løbende bestræbelser på at forbedre produkterne samt sikre ensartet og høj kvalitet. 

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere