17.09.2018  |  EL  |  Byggeri

Lille og kompakt Mini Riser Box til 6 splidsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Del af Prysmian VertiCasa XS system

Nybyggeri kræver kompakte optiske tilslutningskomponenter og her er Prysmian VertiCasa Mini Riser Box til splidsning af 6 fibre optimal - med dets lille størrelse på L:70 x B:50 x D:25 mm.

Forhandles via Teklet

  • Kapacitet til 6 splidsesøm (2,2 x 34 mm)
  • 1 kabel indgang: - Max: kabel Ø: 9,0 mm (begge ender)
  • 6 kabel udgange - Max: kabel Ø: 2,6 mm
  • Bøjningsradius: min.15 mm - max. 20 mm
  • Farve: Hvid RAL 1016
  • FR ABS plast
  • Inkl. splidsesøm


Prysmian VertiCasa XS system

Er designet specielt til, at lede optisk fiber direkte til beboere i højhuse og kontorer, via en innovativ optisk kabelkonstruktion, der tillader en utrolig let adgang til fiber og break-out samt reducerer installationstid og omkostninger samt efterspørgslen efter faglært arbejdskraft.

VertiCasaXS systemet er en hurtig og fleksibel løsning til at forbinde brugere i en multi-living unit (MDU). Systemet omfatter et main riser kabel på op til 96 fiber, der kan forgrenes direkte ud til individuelle abonnenter på forskellige etager i MDU'en, uden behov for splejsning af fiber indenfor bygningen.

Fibre udtrækkes fra break-out vinduer i hovedkablet og den nødvendige længde fibre transporteres direkte til slutbrugeren. Et tilkoblet dropkabel kan bruges til at levere den endelige kundeforbindelse.

VertiCasaXS systemet indeholder alt tilbehør nødvendigt for at fuldføre en installation fra hovedfiberfordelingspunktet, generelt i kælderen, til slutbrugeren.

Læs mere herom på vores hjemmeside under Konnektivity.

Filer

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere