18.03.2021  |  EL  |  Byggeri

Lindab er nu officiel GreenCoat partner

Lindab har nu modtaget det endegyldige bevis på, at virksomheden lever op til de højeste standarder inde for bæredygtighed.

Bæredygtighed er et punkt, som fylder mere og mere i byggeriet. Det gælder også hos Lindab, hvor man gennem en årrække har arbejdet på at skabe så bæredygtige og miljøvenlige produkter som muligt. Nu har virksomheden opnået en markant milepæl i form af en status som certificeret GreenCoat partner.

“Vi er meget stolte over, at vi nu har opnået en milepæl ved at blive certificeret GreenCoat partner for vores løbende arbejde”, siger Lene Agger, der er udviklingsingeniør hos Lindab.

Fortsat fokus på bæredygtighed  

Selvom Lindab er kommet i mål med at blive GreenCoat partner, stopper arbejdet med mere bæredygtigt byggeri ikke her.

”Vi arbejder til stadighed på at gøre produktionen og vores produkter mere bæredygtige og på at reducere miljøpåvirkningerne. Det er en meget spændende proces, for lige så snart vi er i mål et sted, kan vi kaste os over et andet område”, slutter Lene Agger. 

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere