08.07.2020  |  EL  |  Belysning

Linia skinnesystemet

Indhold fra partner Hvad er dette?

LUMINEX har solgt det velkendte LINIA skinnesystem på det danske belysningsmarked i mange år og det er fortsat et meget attraktivt produkt.

LINIA FLAT LED indsatserne har et minimalistisk og elegant udtryk, der gør dem anvendelige i mange forskellige sammenhæng. Lysteknisk/energimæssig er de væsentligt bedre end lysrør og LED rørløsninger. Producenten RIDI fra Tyskland, har fravalgt at anvende LED rør og har i stedet udviklet et system af mikroprismatiske afdækninger, der kan styre lyset effektivt og som er tilpasset de meget små LED lyskilder. Den mikroprismatiske afdækning sikrer samtidig et minimum af ubehagsblænding.

LINIA FLAT LED er opbygget over et sammenbygget skinnesystem, der indeholder en patenteret WAGO 5-, 7-, eller 11-leder strømskinne, der gør det muligt at montere LED indsatserne og andet tilbehør efter behov. Alt monteres stort set uden brug af værktøj.

LINIA FLAT LED systemet er anvendeligt ved både nybygninger og renoveringsopgaver. Det sammenhængende fleksible skinnesystem, gør det nemt ved renoveringsopgaver at montere armaturet, uden der skal ændres væsentligt i den eksisterende installation.

LINIA FLAT LED er IP54 og godkendt for omgivelsestemperaturer (TA) fra -25° til +35°.

Det minimalistiske udtryk og de mange forskellige mikroprismatiske lysstyringsmuligheder, gør LINIA FLAT LED særdeles anvendelig i mange sammenhænge. Fra lager/ produktion/ køle-fryserum, over butikker til kontorer, skoler og sportshaller. Der findes indsatser der passer til ethvert behov.

Fordele ved udskiftning til LINIA FLAT RETROFIT indsatser

  • Markant bedre arbejdslys – kan leveres i 3000 eller 4000 kelvin
  • Lavere energiforbrug – bedre driftøkonomi, også i forhold til LED rør
  • Lysteknisk mere effektivt
  • Kan leveres med dæmpning
  • Udskiftning uden strømafbrydelse og indgreb i armaturet – CE mærkning bevares
  • Kan udskiftes uden brug af værktøj
  • 5 års garanti
  • 100.000 drift-timer ved TA 25 grader
  • Tysk produceret og ENEC godkendt

Se videoen øverst.

Lad os optimere jeres belysningsanlæg

Vi kan tilbyde at komme forbi og give en vurdering / tilbud på den mest optimale lystekniske og driftøkonomiske løsning. Vælger I at udskifte til nye LINIA FLAT RETROFIT indsatser, kan vi mod ekstra tillæg demontere og bortskaffe de gamle lysrør og montere de nye indsatser.

Ved udskiftning til LINIA FLAT RETROFIT forøges lysstyrken og energiforbruget mindskes med op til 50%. De nye indsatser kan leveres som bredde- eller dybdestrålende og med forskellige lumen og watt, alt efter behov.

I samarbejde med Leasing Fyn kan vi fremsende et finansieringstilbud og ønsker I hjælp til ansøgning om energitilskud, kan vi også tilbyde det.

Se LINIA FLAT i praksis hos bl.a. Hørkram Århus og Havnecenter Århus.

Kontakt os på telefon 76 26 67 00 for rådgivning og fremsendelse af tilbud.

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere