12.01.2018  |  VVS  |  Branchen

Landmænd høster fordele ved at vælge den lokale installatør

Landmanden har flere fordele ved at købe varmepumpen hos sin lokale installatør. Det betyder nemlig tryghed og sikkerhed for begge parter, mener landbrugsekspert.

Der er ingen, der kender landmanden og hans installationer bedre end den lokale smed eller VVS-installatør. Det mener Vølund Varmeteknik, som i mere end 40 år har leveret varmepumper og energiløsninger i samarbejde med lokale installatører.

”Vi kommer ind i billedet som VVS-installatørernes forlængede arm. Vi hjælper dem med dimensionering, projektering, installation og igangsætning, ligesom vores egne serviceteknikere altid er i nærheden, hvis landmanden har brug for assistance uanset tidspunkt på døgnet”, fortæller Vølund Varmetekniks landbrugsekspert Niels Kjær Nørgaard.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Vølund Varmeteknik udvider sin salgsorganisation 

Vølund Varmeteknik har et landsdækkende samarbejde med erfarne VVS-installatører, der i forvejen kommer hos landmændene. Derfor kender de allerede forholdene og installationerne, når de kommer ud på gården.  

Det har klare fordele for begge parter, mener Niels Kjær Nørgaard. På den måde kan de nemlig kombinere og optimere forskellige løsninger og produkter. 

Bonus at handle lokalt
Det er ofte i marginalerne, at den store gevinst ligger. Så tilbagebetalingstiden kan komme helt ned på blot to-fem år, forklarer Niels Kjær Nørgaard.

”Det er en kombination af at have den helt rigtige tekniske løsning, der er udviklet og toptunet gennem fire årtier, og så at kunne navigere i junglen af tilskudsordninger, kende myndighedskravene og ikke mindst at have prøvet det før. Det er sådan, at man minimerer risikoen for forsinkelser og dyrtkøbte erfaringer - og sikrer en optimal løsning, der opfylder landmandens behov og indfrier bankens ønsker”, siger Niels Kjær Nørgaard.  

Ved at handle med den lokale installatør, kan landmændene ifølge Vølund Varmeteknik droppe fossile brændselstyper som olie - og spare op til 50-60 procent på varmeudgifterne.  

Læs også: Naturlig varme er guld værd for landbruget 

Mød Vølund Varmeteknik på NutriFair
På årets messe for husdyrsproducenter, NutriFair, kan de danske landmænd og installatører for første gang møde Vølund Varmeteknik. Her er der rig mulighed for, at fagmændene kan tage sig en sludder om alt fra gyllekøling, varmepumper eller jordvarmeanlæg.

-JJK  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere