LS Control A/S

lscontrol.dk

Branche/Sektor:

Ventilation

Om

LS Control A/S udvikler og producerer Elektronisk styrings-, regulerings- og overvågningsudstyr til bl.a. ventilation, lys og varme. Det har vi gjort siden 1969.

Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr, og selvom det stadig er et væsentligt forretningsområde, er der kommet mange andre brancher og produkter til. Vi…

Læs mere  

Om

LS Control A/S udvikler og producerer Elektronisk styrings-, regulerings- og overvågningsudstyr til bl.a. ventilation, lys og varme. Det har vi gjort siden 1969.

Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr, og selvom det stadig er et væsentligt forretningsområde, er der kommet mange andre brancher og produkter til. Vi arbejder efter ISO 9001 standarden, hvilket giver en ensartet, høj kvalitet og faste rammer.

For dig, der ikke finder rette løsning blandt vore standard produkter og løsninger tilbyder vi også udvikling af nye produkter. Lige så vigtigt er det dog at slå fast at vi er meget mere end et udviklingshus. Vi kan, i eget regi også  tilbyde at producere alt fra prototyper og 0-serier til egentlig produktion. Vi varetager hele processen, så du ikke skal involvere flere parter end højst nødvendigt. Alt efter opgave, kan vi lægge den endelige produktion herhjemme eller i udlandet.

Vores ejerstruktur reflekterer vores syn på helhed og består således af 4 partnere, der sammen sikrer kontinuitet og alsidighed: Per Nielsen, administrerende direktør, Stig Petersen, salg og marketing, Martin Jensen, udvikling samt Jens-Erik Hegelund, kvalitet og it.

Design, udvikling, produktion og logistik, hele processen i samme hus!

Her kan du læse mere om os og se vores profil film.

Kontaktpersoner

Per Nielsen

Administrerende diretør

Stig Petersen

Salgs- og marketing direktør

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere