07.01.2020  |  EL  |  Belysning

Luminex - Din belysningspartner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det rigtige gode ved Luminex er, at de har totalpakken. De kommer med loftsplaner, lysberegninger og forslag til belysningsløsninger, som de selv sætter sammen.” Christian Jensen, eftermarkedschef og projektleder på Ejner Hessels nye bilhus i Tilst.

Christian Jensen, eftermarkedschef og projektleder på Ejner Hessels nye bilhus i Tilst, er ikke i tvivl om fordelene ved at have Luminex som belysningspartner. Foruden helhedsløsninger har det også været udbytterigt at besøge Luminex’ showroom med udstilling, hvor armaturer og lyset kan opleves.

Belysningskrav og eksklusivitet

Hos Ejner Hessel er der koncernkrav til, hvordan belysningen og Lux skal være. Bilhuset har både sort- og sølv-armaturer, og sølv-armaturerne, der udstråler eksklusivitet, er et krav ved Mercedes-AMG Performance Centre. Udover at signalere klasse, ligesom de udstillede biler, er Luminex’ belysningsløsning energibesparende. Alene på to værksteder sparede Ejner Hessel 15.000 KWh om året ved at udskifte almindelige lysstofrør til LED-armaturer. Fremtiden er også forberedt, for med det fleksible skinnesystem, kan der efterfølgende kobles flere lamper på. 

Rådgivning om design og energibesparing

”Luminex er ekstremt gode til at vejlede i, hvad der passer godt til bygningens forskellige arealer. Til trappeopgangen foreslog Luminex en løsning, der var nem installationsmæssigt. Så vi har fået god rådgivning om designmæssig smart, funktionel og energibesparende belysning, hvilket betyder at der er LED-belysning i hele bygningen. Når Ejner Hessel bygger om, så vil vi gerne bygge så miljørigtigt som muligt. Vi har fx ikke noget spildevand fra driften, vi har et biologisk rensningsanlæg. Desuden har vi opdateret med klimaskærme, så vi bruger så lidt energi som muligt,” siger Christian Jensen om Ejner Hessels holdning til bæredygtighed.

Bedre trivsel og arbejdsmiljø

Ejner Hessels nye bilhus bruger ikke køl, der er rigtig dyrt og heller ikke så sundt. Derimod komfortventileres gennem udluftning fra ovenlys, der gradvist åbner automatisk alt efter temperatur. Bæredygtighed, indeklima og trivsel prioriteres højt. Belysningen i bygningen styres individuelt, så lysniveauet kan op- og nedjusteres, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

Farvel til dårlig luft og misfarvninger

”Der er krav om 800 Lux, men udstillingen er dimensioneret til 1000 Lux. Traditionelle spots ville varme utrolig meget, mens LED-lys ikke afgiver så meget varme. Det var dog ikke kun varmen, der tidligere var problemet, men luften misfarves og dermed også farverne på bilerne i udstillingen,” fortæller Christian Jensen. Den transparente bygning, den gode logistik, og så til sidst lyset, der løfter det hele, er værdifuldt ikke mindst i den mørke tid, hvor man lægger mere mærke til det.

Konstruktiv partner med kvalitetsprodukter

”Luminex er en konstruktiv samarbejdspartner. Helt lavpraktisk har jeg plantegninger, så snakker vi projektet igennem, ofte på stedet, Luminex kommer derpå med rumforslag, vi sporer os ind på armaturer og modtager en samlet pris. Jeg kan godt lide produkter, der er produceret i Europa, det skal holde i mange år og se godt ud,” slutter Christian Jensen. ”Ligesom vi sælger kvalitet, vil vi også gerne købe kvalitet.”

Belysningsløsninger fra Luminex skaber værdi for både kunder og ansatte. Kontakt Luminex, når du ønsker en belysningsløsning hvor design, æstetik, funktionalitet og pris går hånd i hånd.

Har du brug for en belysningsrådgiver, kan du kontakte os på: 76 26 67 00

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere