16.10.2020  |  VENTILATION  |  Sanitet

Lyset desinficerer luften

Signify introducerer nu et sortiment af Philips UV-C upper air-desinfektionsprodukter til det professionelle marked i Danmark. Armaturerne kan give et ekstra lag af sikkerhed mod spredning af vira og bakterier på plejehjem og i skoler, restaurationer, detailhandel, industri og kontorer.

De nye Philips UV-C upper air-desinfektionsarmaturer, som Signify introducerer, monteres på væg eller loft og desinficerer luften i lokalet. De kan bruges, mens mennesker er til stede i lokalerne, da UV-C strålerne er afskærmet fra at ramme mennesker.

“Åbne kontorer, mødelokaler, supermarkeder etc. er områder, hvor luftbårne vira og bakterier let kan sprede sig. Signifys UV-C upper air-armaturer er designet til at blive installeret på vægge eller lofter og desinficere luften, for at mindske risikoen for smittespredning”, siger Kenneth Grönholm, administrerende direktør hos Signify i Norden i en pressemeddelelse.

Han påpeger, at armaturerne er ideelle til brug på plejehjem, kontorer, restaurationer, skoler og andre områder med høj kontakt.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Desinfektion af luft beskytter mod coronavirus

Philips UV-C upper air-armaturer installeres i en højde på minimum 2,3 meter, hvilket sammen med afskærmning og optikker sikrer, at mennesker kan være tilstede i lokalet under brug. UV-C upper air-desinfektionsarmaturer kan konstant desinficere luften.

UV-C nedbryder DNA og/eller RNA fra mikroorganismer, herunder vira og bakterier, hvilket gør dem uskadelige. Signifys UV-C-armaturer leverer stråling ved 254 nm, som er nær det bakteriedræbende effektivitetsideal og er derfor ideelle til desinfektion af luft, overflader og genstande.

UV-C-belysning er velprøvet og pålideligt som et effektivt desinfektionsmiddel. UV-C-lyskilder kan blandt andet inaktivere den virus, der forårsager covid-19.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere