06.08.2012

Lyssensor til de mindre rum

De nye lyssensorer fra Servodan er indstillet med en intelligent sensor, der kun tænder lyset, hvis lysniveauet i lokalet er tilpas lavt.

Servodan har produceret den nye bevægelsescensor 41-203, som er en ny 230 V stand-alone, vægmonteret bevægelsessensor i DK-format. Den er beregnet til smårum, hvor lyset skal styres automatisk, hvis der er personer til stede. I arkiv- og kopirum, omklædningsrum og mindre lagerrum i administrations-, kontor- og produktionsområder er 41-203 derfor en oplagt løsning.

Sensoren er forsynet med en indbygget lyssensor, der sikrer, at belysningen kun tændes, hvis lys-niveauet er under den indstillede luxværdi, samtidig med at der registreres bevægelse. Sensoren indstilles hurtigt og let under låget på forsiden, og det stærke 10 A relæ kan koble alle belastninger og lyskilder.

For at øge detekteringsområdet kan 41-203 tilsluttes op til 10 slave-enheder. Og så er den forsynet med et tryk i toppen af sensoren til manuel overstyring af belysningen, oplyser Servodan. 

Læs også: TEMA BELYSNING

- OWG

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere