14.06.2022  |  EL  |  Branchen

Mød Christina: Hun elsker den kreative hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Christina var aldrig helt sikker på, hvad hun skulle uddanne sig til. I hendes tid på Vejle Tekniske Gymnasium forelskede hun sig i de kreative fag og vidste da, at det var den vej hun skulle gå. I dag uddanner hun sig til gourmetslagter på Syddansk Erhvervsskole.

Da nu 22-årige Christina fandt ud af, at en kreativ hverdag var lige noget for hende, var hun samtidig meget låst i forestillingen om hvilke muligheder hun havde for kreative uddannelser – tekstiler, smykker og mode. Hun havde fritidsjob ved Bilka Vejle, og da de tilbød hende en læreplads i delikatessen indså hun, hvad faget som gourmetslagter kan: ”Jeg fik lynhurtigt øjnene op for de kreative muligheder og mulighederne for at skabe resultater,” fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Danskerne vælger de sikre løsninger på badeværelset

Både på læreplads og på skolen vokser Christina på mange måder. Hun har lært meget om blandt andet lederskab, salg og produktion. Især den store opbakning og feedback, der er på uddannelsen, udvikler hende både fagligt og personligt. ”De redskaber jeg har fået har gjort, at jeg for første gang har kunnet se et formål med, hvor jeg uddannelsesmæssigt er på vej hen."

I fremtiden vil Christina ikke nødvendigvis arbejde som gourmetslagter, men har heller ikke nogen specifikke planer. Hun er dog sikker på, at hun kan bruge fagligheden i sin hverdag. Uddannelsen lægger en grundsten for hendes kompetencer, som hun herefter kan udvide gennem nye arbejdsopgaver eller videreuddannelse.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere