11.09.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Mariendal El-Teknik opkøber FL Teknik

Mariendal har overtaget FL Teknik, der specialiserer sig inden for fødevareindustrien, landbrug, tekniske anlæg og brovægte. Opkøbet er en del af en større strategiplan, hvor Mariendal vil have mere fokus på deres specialer.

Et nyt opkøb af FL Teknik, som er specialister inden for både PLC-programmering og styringsanlæg til blandt andet landbrug og industri, skal hjælpe Mariendal El-Teknik til at investere i fremtiden og kunne tilbyde kunderne den komplette løsning inden for automation og styring af tekniske anlæg.

Mariendal på vej op

Johan Ungermann Poulsen, Direktør ved Mariendal, siger, at Mariendal fremover vil have mulighed for at supportere endnu bedre inden for automation, regulering og styring af anlæg.
Det nyligt opkøbte FL Teknik skal bidrage med nye kompetencer og know-how inden for automationsbranchen, som Johan Ungermann Poulsen beskriver det. I samspil med Mariendals specialer har virksomheden nu bedre mulighed for at give kunderne en bedre løsning.

”Opkøbet af FL Teknik er et led i en større strategiplan, hvor der skal mere fokus på vores specialer. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien. Nu får vi endnu større volumen. Det er et match, som vi simpelthen ikke kan undvære”, udtaler han og påpeger, at virksomheden nu udvider deres eltavlefabrikker.

Om Mariendal:

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med over 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af El, Sikring, Energioptimering, Automation, Varmeservice, Bygningsautomatik og IT. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde som en naturlig del af hverdagen.

Adm. direktør for Mariendal, Keld Ramlov, udtrykker også glæde for det nye opkøb.
”Vi er stolte af opkøbet, og at der selv i mørke coronatider er lys forude. Det er vigtigt at have fokus på at se mulighederne, og det er faktisk kendetegnende for Mariendal, at vi altid ser fremad og har fokus på vækst”, siger han.

Mariendal har de senere år haft stor fokus på energioptimering og automation, hvor de sidste år opkøbte Jysk Varmeservice.

Et trygt salg

Selvom Mariendal har opkøbt FL Teknik, forbliver det et separat selskab under Mariendal.

En præmis fra tidligere ejer af FL Teknik, Frank Linnemann, var, at medarbejderne og kunderne stadig er en del af FL Teknik, og at kunderne fortsat kan serviceres på samme måde som før.

”Jeg startede min virksomhed op i en garage i sin tid, og mine medarbejdere og kunder har været utrolige loyale. Derfor har det vigtigste for mig været at finde en virksomhed, hvor samarbejdet og relationen har været god fra starten. Tillid betyder mest, og Mariendal er en virksomhed, som man kan stole på”, siger Frank Linnemann.

Han fortsætter i virksomheden og bistår med teknisk rådgivning og salg til Mariendal.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere