02.10.2017  |  EL  |  Branchen

Mariendal El-Teknik overtager nordjysk elinstallatør

Mariendal El-Teknik har købt elinstallatøren Lund El Hals og styrker dermed sin forretning i Nordjylland.

Den landsdækkende elinstallatørvirksomhed Mariendal El-Teknik har 1. oktober overtaget den nordjyske elinstallatør Lund El Hals, der, som navnet antyder, holder til i Hals.

Lund El Hals er rent organisatorisk blevet tilknyttet Mariendal El-Tekniks nordjyske afdeling i Vester Hassing, hvor den tidligere ejer af Lund El Hals, Michael Lund Jensen, vil overtage nogle af ledelsesopgaverne. Derudover vil medarbejderne fra Lund El Hals fortsat servicere kunderne i Hals og omegn.

”Vi står langt stærkere i lokalområdet, når vi samler kræfterne. Kundeporteføljen hos Lund El Hals ApS tæller gode kunder, og tilsammen får vi et større lokalt netværk. Vi supplerer hinanden godt både kompetencemæssigt og på geografi”, siger Jakob Grønkjær, afdelingschef i Mariendal El-Teknik.

Læs også: Billund El-Service skifter ejer

Også kunderne vil kunne mærke sammenlægningen, mener Lund El Hals’ tidligere ejer. Dog kun positivt:

”At vi bliver en del af noget større betyder, at vi får en økonomisk solid ejer i ryggen og adgang til et attraktivt netværk af kollegaer, samarbejdspartnere og leverandører. Vi får mulighed for at optimere driften - og vores kunder får fordel af en langt bredere vifte af tekniske kompetencer”, siger Michael Lund Jensen.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere