22.09.2022  |  VVS  |  Varme og køling

Markedsførende adaptiv filtrering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fleksibel tilgang til at imødekomme behovene i kommercielle og industrielle opvarmnings- og kølevandsystemer.

Beskyttelse af effektiviteten og virkningsgraden af det anlægsrum, der holder kunder, gæster eller kolleger varme, er nøglen til at opretholde et sundt varmesystem - og kan have en massiv indvirkning på din organisation.

MagnaClean CMX™ vandfilterserien fanger skadelige magnetiske og andre systemrester for nem fjernelse - og hjælper med at forebygge vedligeholdelsesproblemer, omkostninger og potentielle nedbrud.

MagnaClean CMX™-serien omfatter en størrelse, der passer til ethvert system og giver endnu mere fleksibilitet og funktionalitet.

Sidestream-filtre (delstrømsfiltre) fås i tre forskellige størrelser med adaptive filtreringsmuligheder. Rustfrit stål, med nem installation og service og en kapacitet på op til 324.000 liter. Dette er den smarte løsning til systemvandfiltrering.

Læs mere her https://bit.ly/3f3Lc3z

Mere fra ADEY INNOVATION SAS

ADEY INNOVATION SAS

https://www.adey.com/dk

Fra markedsledende magnetiske filtre til pris vindende behandlingsprodukter -  vi udvikler, designer og producerer de bedste produkter for at beskytte dit varme- og kølesystem. Med produkter og erfaringer designet for at stoppe korrosion og jernoxid i varmesystemer, levere ADEY®’s løsninger et stort bidrag til at sikre optimal drift af varmesystemet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere