16.05.2013

Markedsleder genopfinder sig selv

Indhold fra partner Hvad er dette?

unidrain® fejrer jubilæum med lanceringen af en ny serie revolutionerende nyheder til badeværelset. I april ser en ny produktserie fra danske unidrain® dagens lys. En produktserie, der sætter nye standarder for design til badeværelset – præcis som da unidrain® for 10 år siden revolutionerede VVS-branchen med linjeafløbet.

10 år på markedet – 10 år i front

De bedste af de bedste var med til at udtænke og skabe unidrain®s sofistikerede linjeafløb. Og nu har de gjort det igen. Ved VVS’13-messen i Odense, 17.-19. april præsenterede unidrain® GlassLine – et sortiment af unikke brusevægge i glas, der sætter nye standarder for, hvordan en bruseniche kan designes. Og som giver mulighed for en stilren løsning til badet, gennemtænkt ned til mindste detalje. Med GlassLine markerer unidrain® sig endnu en gang som den virksomhed, der går forrest, når der skal sættes nye standarder i VVS-branchen.

– Nutidens brusenicher er sammensat af tilfældige komponenter. Og det skaber hverken en lækker helhedsfølelse, eller gør installationen for fagmanden lettere. Derfor besluttede vi os for at lave en funktionel serie af brusevægge i glas – uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. Og allerede nu arbejder vi også på at kunne lancere tilhørende brusebunde senere på året. For os er den nye serie en naturlig udvidelse af vores eksisterende sortiment, så vi nu tilbyder en stilren løsning i badeværelset, fortæller Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Kvalitet, der øger sikkerheden

GlassLine er udviklet med en unik teknisk løsning, så brusevæggen leveres monteret i en elegant stålprofil ved gulvet og mod væggen. Flangen fra gulvarmaturet videreføres til glassets rustfri stålprofil, så man sikrer en vandtæt løsning – og på den måde bliver unidrain®s nye serie en naturlig forlængelse af linjeafløbet.

GlassLine brusevæg kan både højre- og venstrestilles og monteres med enten et fast eller fleksibelt modul. Det faste modul leveres som et armatur til gulvafløb med indbygget fald, som gør monteringen let og hurtig. Har man brug for selv at kunne bestemme fald og placering, kan brusevæggen installeres med et fleksibelt modul, som bl.a. giver mulighed for at sænke brusenichen i forhold til badeværelsesgulvet.

GlassLine brusevægge lanceres i 4 varianter – én i transparent glas og tre med dekoration. Brusevæggen er 10 mm tyk, har en højde på 2100 mm og fås i tre dybder – 900 mm, 1000 mm og 1200 mm.

unidrain® GlassLine sælges fra maj 2013.

Allerede nu arbejder unidrain® på en ny serie brusebunde, som komplimenterer GlassLine brusevæggene. Bundene lanceres i løbet af 2013.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design. Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installation…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere