Unidrain A/S

Sanitet

Unidrain føjer kvadratisk nyhed til sortimentet

Unidrain har udvidet sin produktportefølje med en stilren kvadratisk nyhed, som skaber harmoni i hele hjemmet. Unidrain® Kvadrat sikrer designmæssig og teknisk sammenhæng til de velkendte linje- og hjørneafløb.

Indhold fra partner

Sanitet

Unidrain går efter overfladerne

Unidrain tager det personlige badeværelse til nye højder med elegante nye overflader, der gør det muligt at få messing, kobber, poleret stål eller en kølig sort farve på afløbet i brusenichen.

Indhold fra partner

Branchen

Danske Unidrain indtager international VVS-messe

Den danske VVS-producent Unidrain skal udstille på verdens største messe for VVS- og badeværelsesløsninger i Tyskland.

Afløbsproducent udvider sortimentet

Unidrain planlægger en samlet løsning til badeværelset, der skal udvikle virksomheden fra komponent- til systemleverandør.

Markedsleder genopfinder sig selv

unidrain® fejrer jubilæum med lanceringen af en ny serie revolutionerende nyheder til badeværelset. I april ser en ny produktserie fra danske unidrain® dagens lys. En produktserie, der sætter nye standarder for design til badeværelset – præcis som da unidrain® for 10 år siden revolutionerede VVS-branchen med linjeafløbet.

Indhold fra partner

UNIDRAIN® GØR DET IGEN

De dygtigste folk i branchen har været med til at udtænke og skabe unidrain®s enkle og gennemtænkte produkt ned i mindste detalje. Og nu har de gjort det igen!

Indhold fra partner

VVS'11: Installatører kombinerede hygge og fagligt input

VVS'11 var værd at bruge en arbejdsdag på, mente de installatører, vi talte med på VVS’11.

Danskerne delt mellem stangbrusere og spabade

VVS-branchen oplever en stigende polarisering mellem de forbrugere, som ønsker enkle og funktionelle løsninger, og de som vil betale 100.000 kr. eller mere for et badeværelse, der emmer af individualitet, krom, integrerede løsninger og klassisk design. Samtidig kan den nyeste teknologi reducere vandforbruget med 15 procent.

Sanitet

Unidrain flytter fokus fra funktionalitet til livsstil

Unidrain sætter en tyk streg under deres skandinaviske brand med en række nye reklamefilm produceret af vnr.TV. De nye film taler til hjertet og omfavner den skandinaviske natur, livsstil og design, Unidrain er rundet af.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Unidrains MatLine-Måtte: En intelligent og stilren hjælper

MatLine er et intelligent måttesystem, som placeres i bryggerset eller entréen og kobles til det eksisterende rørsystem. På den måde ledes overskydende snavs og vand automatisk bort.

Indhold fra partner

Unidrain bruger medarbejderne i markedsføringen

I en ny annoncekampagne sætter Unidrain ansigt på medarbejderne, som fortæller om deres passion for virksomheden.

Designnyhed hos Danmarks største badkæde

Fra juni kan designinteresserede opleve unidrain®s nyeste skud på stammen af moderne løsninger til badeværelset hos Bad & Design.

Indhold fra partner

Brusevægge i glas

Unidrain, der er kendt for linjeafløb, præsenterer nu brusevægge i glas, som giver et stilrent udtryk i badeværelset.

Afløb bliver til livsstil

Sammen med den danske arkitekt, Tina Midtgaard, indleder danske Unidrain nu en række eksperimenter med nye materialer til virksomhedens HighLine afløbsserie.

Purus AB overtager samtlige aktier i Unidrain A/S

Svenske Purus AB, der har hovedsæde i Sjöbo, Sverige har netop overtaget samtlige aktier i Unidrain A/S.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere