04.04.2017  |  VVS  |  Intelligente installationer

Unidrains MatLine-Måtte: En intelligent og stilren hjælper

Indhold fra partner Hvad er dette?

MatLine er et intelligent måttesystem, som placeres i bryggerset eller entréen og kobles til det eksisterende rørsystem. På den måde ledes overskydende snavs og vand automatisk bort.

Vores stilrene måtte MatLine er en uundværlig hjælper, nu hvor foråret har gjort sit indtog, og vi er begyndt at bruge mere tid udendørs.

Under måtten ligger et afløb, som opsamler vand, mens solide nylonbørster renser skidt væk fra fodsålen. Resultatet er færre beskidte fodspor i entréen og resten af huset.

Se vores nye MatLine-film her og bliv klogere på det intelligente system.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere