04.06.2018  |  VVS  |  Sanitet

Unidrain føjer kvadratisk nyhed til sortimentet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Unidrain har udvidet sin produktportefølje med en stilren kvadratisk nyhed, som skaber harmoni i hele hjemmet. Unidrain® Kvadrat sikrer designmæssig og teknisk sammenhæng til de velkendte linje- og hjørneafløb.

For mange danskere er det drømmen at have et hjem, hvor alle detaljer spiller sammen, og harmonien er i centrum. Det gælder også på afløbsfronten.

Med Unidrains kvadratiske afløb, Unidrain® Kvadrat, er det muligt at installere en løsning, som skaber en teknisk og designmæssig rød tråd i danskernes hjem.

- Med introduktionen af det kvadratiske afløb er der mulighed for at få et ensartet Unidrain-udtryk i flere dele af hjemmet. Samtidig er Unidrain® Kvadrat en sikker teknisk løsning, der med sine indbyggede flanger danner fundament for en tæt vådrumssikring, fortæller Unidrains adm. direktør Peter Secher.

Designmæssig sammenhæng i Svenstrup
I den nordjyske by Svenstrup syd for Aalborg er en familie i fuld gang med at få renoveret deres hus. Familien har en forkærlighed for skandinavisk minimalisme og har derfor valgt at få Unidrain i begge husets badeværelser samt bryggers.

Den senest tilkomne Unidrain-designløsning er Unidrain® Kvadrat.

- Jeg har installeret Kvadrat i familiens bryggers. De har i forvejen de elegante HighLine-linjeafløb på husets to badeværelser og ønskede en løsning i bryggerset, som bandt det hele sammen. Det gør Kvadrat på fineste vis, fortæller Thomas Kold Christensen, installatør hos Uggerly Installation.

Kvaliteten ved den kvadratiske nyhed er som ved Unidrains originale linjeafløb. Materialerne er i det klassiske rustfrie stål. Det er en løsning, som sikrer visuel sammenhæng og giver fornemmelsen af velvære og luksus.

- Kvadrat sætter prikken over i’et i det flotte hus. Løsningen sikrer harmoni i hjemmet – og så var den ganske nem at installere. Det kan vi installatører jo godt lide, slutter Thomas Kold Christensen.

Fakta:

Unidrain® Kvadrat er nem at installere og giver fuld fleksibilitet – det er muligt at højdejustere og vippe armaturet.

Som med Unidrains øvrige gulvafløb er der indbyggede flanger, der giver sikkerhed for en tæt vådrumssikring.

Løsningen kommer i tre forskellige design til risten, som matcher det originale lineære design.

Det er også muligt at vælge den diskrete HighLine Custom fliseløsning, som gør afløbet næsten usynligt.

Begge serier fås i størrelserne 10x10 og 15x15. Da armaturet passer til begge størrelser, kan man vente med at vælge design og størrelse indtil slutningen i processen.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere