29.03.2019  |  EL  |  Branchen

MassLink kabelserie med FlexRibbon teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Indeholder henholdsvis 1728 eller 3456 fibre

Prysmian Group har udvidet sin serie af MassLink™ produkter til at inkludere FlexRibbon™ teknolgi, for at understøtte IT driften af store datacentre. Serien er designet til at maksimere fibertæthed og kanaludnyttelse.

Komprimering af det maksimale fiberantal for et lille kabel, gøres ved at benytte ekstremt fleksible fibre, der kan rulles kompakt sammen eller ligges fladt til ribbon-splejsning.

De to nye FlexRibbon ™ produkter indeholder henholdsvis 1728 og 3456 fibre, baseret på et ultra-kompakt udendørs kabeldesign, der indeholder bøjningsfølsomme fibre, små nok til at passe ind i henholdsvis en 31,75 mm og 38,1 mm kanal.

Kablerne har en betydelig mindre diameter, lettere vægt, større fleksibilitet samt en overlegen kink modstand. Dermed kan de benyttes i mindre kanaler og installationen gøres mere effektiv.

1728 fiber designet har en 21 % mindre diameter (38 procent volumenreduktion) i forhold til et traditionelt loose tube design.

Derudover kan de nye FlexRibbon ™ produkter naturligvis også indeholde 200 og 250 mikron fiberbånd, der med fordel kan massefusionssplejses.

MassLink 1728 fibres with FlexRibbon - Datablad
MassLink 3456 fibres with FlexRibbon - Datablad

Kontakt vores sælger Marc Andrea for forespørgsler herom på telecon 6039 2605 eller e-mail marc.andrea@prysmiangroup.com

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere