06.10.2022  |  EL  |  Belysning

Mindste, letteste, mest støjsvage på markedet: Panasonic udvider udvalget af projektorer med høj lysstyrke.

Indhold fra partner Hvad er dette?

PT-MZ20 Solid Shine LCD Projector Series er ideel til større firmamøder, museumsoplevelser, auditorier og hybridmøder.

Panasonic udvider i dag sit sortiment af Solid Shine LCD-projektorer med en tilføjelse til den nye PT-MZ20-serie. Der er nu tre nye modeller sammen med PT-MZ20K-projektoren, der blev annonceret tidligere i år - verdens mindste, letteste og støjsvage 20.000lm LCD-projektor . De nye modeller består af PT-MZ17 (16.500lm), PT-MZ14 (14.000lm) og PT-MZ11 (11.000lm).

Den nye serie er ideel til større firmamøder, museumsoplevelser, auditorier og hybridmøder og tilbyder omkostningseffektiv ydeevne og imponerende billedkvalitet sammen med pålidelighed og hurtig opsætning. Med et kompakt, let håndterbart 22,3 kg kabinet og Quiet Mode-betjening (36 dB), går projektorerne i ét med rummet.

PT-MZ20-serien sætter nye standarder for høj lysstyrke og naturlig farvekvalitet og har en tunet optisk motor med nye 1-tommer LCD-paneler. Pure White Generator udnytter ekstra lys til at forbedre farvenøjagtigheden for levende og dragende præsentationer. Serien inkluderer også automatisk fokusjustering (AFO) til alle ændringer i objektivtemperatur og lysstyrke og er kompatibel med 4K/60p indgangssignal for simpel integration i ethvert miljø.

Serien er let at installere og inkluderer en NFC-funktion, der understøtter IP-opsætning uden vekselstrøm; Smart Projector Control-appen med autofokus via smartphone-kamera; foraktiverede opgraderingssæt til Geometry Manager Pro samt informationsovervågning for at vise status under standby.

PT-MZ20K er kompatibel med en lang række Panasonic-linser (ekstraudstyr), f.eks. ET-EMU100 ultrakort-zoomobjektiv og kan også bruges til at projicere tydeligt i trange rum uden at kaste skygger, hvilket gør den ideel til fordybende oplevelser på museer og større lokaler, scener osv.

Multi-Laser Drive Engine og Panasonics forseglede væskekølings- og fosforhjulskølesystemer sørger for stor pålidelighed. Det genanvendelige air eco-filter og laserlyskilden er vedligeholdelsesfrie i 20.000 timer. Failover Circuitry forhindrer lysstyrketab fra diodefejl, mens Backup Input forhindrer skærmblænding.

Serien vil være tilgængelig fra januar 2023: PT-MZ17 (16.500lm), PT-MZ14 (14.000lm) og PT-MZ11 (11.000lm), og PT-MZ20K er tilgængelig fra april 2023.

For mere information tryk her.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere