20.08.2019  |  EL  |  Belysning

Moderne armatur i kreativ udformning

Indhold fra partner Hvad er dette?

O-ring er et cirkulært loft- og vægbelysningsarmatur, der åbner op for kreativ anvendelse, idet armaturet kan monteres både ude og inde. 

Armaturhuset er i robust optrykt aluminiumsplade. Udført med nyeste LED-teknologi, samt opal afskærmning, hvilket sikrer en optimal flot luminans, så både komfort og energieffektivitet er sat sammen i en cirkel.

O-ring har et design, hvor form og funktionalitet går op i en højere enhed.
Den runde cirkelform er lysende i ringen, således lysbilledet fremstår som en strålekrans, der giver en helt særlig effekt i rummet. 

Vægarmaturet kan monteres både i gangen og opholdsrum. Lampen kan ligeledes monteres i badeværelset, idet kapslingsklassen IP44 giver tilstrækkelig beskyttelse mod indtrængning af vand og snavs. Udendørs vil lampen tage sig godt ud på den overdækkede terrasse.
 

Se mere her.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING Der er nogen, der siger, at Danmark skal være et konkurrencesamfund. ”Hvad er nyheden i det?” svarer vi, der arbejder i el-branchen til daglig. For os har konkurrence været en realitet i årevis. Mange af os bruger en stor del af vores arbejdstid på at deltage i udbud. Arbejdstid, som for 3/4 vedkommende er spildt. I g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere