20.08.2019  |  EL  |  Belysning

Moderne armatur i kreativ udformning

Indhold fra partner Hvad er dette?

O-ring er et cirkulært loft- og vægbelysningsarmatur, der åbner op for kreativ anvendelse, idet armaturet kan monteres både ude og inde. 

Armaturhuset er i robust optrykt aluminiumsplade. Udført med nyeste LED-teknologi, samt opal afskærmning, hvilket sikrer en optimal flot luminans, så både komfort og energieffektivitet er sat sammen i en cirkel.

O-ring har et design, hvor form og funktionalitet går op i en højere enhed.
Den runde cirkelform er lysende i ringen, således lysbilledet fremstår som en strålekrans, der giver en helt særlig effekt i rummet. 

Vægarmaturet kan monteres både i gangen og opholdsrum. Lampen kan ligeledes monteres i badeværelset, idet kapslingsklassen IP44 giver tilstrækkelig beskyttelse mod indtrængning af vand og snavs. Udendørs vil lampen tage sig godt ud på den overdækkede terrasse.
 

Se mere her.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere