31.03.2020  |  VVS  |  Sanitet

Mora MMIX Tronic berøringsfri vandhane

Indhold fra partner Hvad er dette?

I januar 2020 lancerede Mora en ny berøringsfri vandhane i sort, som potentielt kan forbedre badeværelsets indretning, samtidig med at man opnår vandbesparelser uden at bemærke det.

EN NY GENERATION AF BERØRINGSFRIE ARMATURER

Berøringsfrie armaturer er udviklet til offentlige miljøer, men har så småt fundet vej ind i det moderne hjem. Mora MMIX Tronic er en ny generation af svenskudviklede berøringsfrie armaturer, med al teknik integreret i armaturkroppen, hvilket vil sige ingen elektronik under vasken. Det er er vand- og energibesparende og er lige så nemt at installere som sædvanlige håndvaskarmaturer. Mora MMIX Tronic leveres forberedt til batteri- eller netdrift, men kan nemt ændres senere. Temperaturen indstilles ved hjælp af grebet på siden.

HVAD GEMMER DER SIG UNDER DET STILFULDE YDRE?

Den berøringsfrie vandhane leveres med et lithium-batteri indbygget i kroppen med en levetid på helt op til tre år. Som resten af Mora MMIX-serien er armaturet fremstillet i et 100 % blyfrit materiale og overfladen er PVD-behandlet, således at den er ekstremt holdbar samt rengøringsvenlig.

Læs mere om Mora MMIX Tronic

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere