16.05.2019  |  EL  |  El-materiel

Naturligt valg for Hotel Absalon at vælge Europamateriellet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et hotel som Hotel Absalon modtager årligt mange tusinde turister fra hele verden. Derfor var det naturligt, da hotellet blev renoveret, at vælge afbrydere, som gæsterne kan bruge til deres elektronik uden at bøvle med en adapter.

Internationale stikkontakter til internationale hotelgæster

Med sin centrale placering og moderne indretning servicerer Absalon Hotel over 100.000 gæster om året. Mange af disse er internationale forretningsfolk, turister og krydstogtsgæster, og det gav udfordringer, når de skulle sætte deres elektroniske udstyr i de danske stikkontakter.

– Vores udenlandske gæster skulle ofte låne rejseadaptere for at kunne bruge deres udstyr, og det var ikke altid, vi fik adapterne igen, så det gav tit problemer. Derfor var det vigtigt for os, at vores gæster kunne bruge kontakterne og oplade via USB-stik, forklarer Karen Nedergaard, direktør for Absalon Hotel. 

Læs hele interviewet med Karen Nedergaard

Tags: Wexøe A/S

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere