17.06.2019  |  EL  |  Belysning

Nem håndtering af energitilskud på belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få hjælp til at afdække et evt. besparelsespotentiale i forbindelse med udskiftning til energirigtig LED-belysning.

Solar Light hjælpe med at lave før- og efterberegninger, så der er klarhed over, hvad der kan spares, og om der evt. kan være mulighed for at opnå tilskud til udskiftningen af belysningsanlægget.

Solar Light har et samarbejde med Inova Energy A/S, der hjælper med den administrative håndtering. En korrekt ansøgning med præcise data gør det nemmere at opnå det forventede tilskud.

... og husk, at energitilskud forkorter tilbagebetalingstiden på dit nye belysningsanlæg.

Kom godt i gang
Kontakt din elinstallatør eller din lokale Solar Light belysningskonsulent, som du finder på solarlight.dk/kontakt – så er du i gang.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere