02.06.2022  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nemmere installation af Alpha styresystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Står du med et projekt, som kræver gulvvarme? Så lad Pettinaroli gøre det lettest muligt for dig!

Pettinaroli tilbyder nu at stå for hele indkodningen og opsætningen af det intelligente Alpha styresystem. Det eneste, du skal gøre, er at få systemet UD af æsken og OP på væggen. Du sparer cirka en time pr. installation.

Lynhurtigt at montere

Overlader du opsætningen til Pettinaroli, betyder det, at de ledningsfører alle telestaterne i styreboksen og indkoder rumfølerne. Det hele bliver naturligvis tydeligt mærket op, så du hurtigt kan montere telestaterne på fordelerrøret og hænge rumfølerne op i de enkelte rum.

LÆS OGSÅ: 250 millioner kroner til mere grøn varme

Forberedt til Smarthome-løsning hos dine kunder

Alpha kan også hurtigt gøres til en SmartHome-løsning via en gateway, hvor du kan tilkoble et bredt udvalg af tilbehør til systemet. Dine kunder kan så fjernstyre varme, lys, brand- og tyverialarm med Pettinarolis gratis app, Alpha Smart – på mobil eller tablet.

Virksomheden sørger selvfølgelig også for at koble systemet på gatewayen, hvis kunderne ønsker det.

Vil du prøve IP+ på en gulvvarmeinstallation?

Så ring til Pettinaroli på telefonnummeret 6341 0900 – eller udfyld en bestillingsseddel, og send den til dem sammen med en tegning og eventuelt projektbeskrivelse.

Få en IP+ bestillingsseddel her.

-AKJ

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere